Rep och knåp!

Ja då har vi brutit isen efter 3 veckor…. första repet efter studioinspelningen. Rätt låga krav på en kväll som denna måste jag erkänna. Men det som kändes bra var att alla hade sina bekymmer med att hitta rätt efter vårt lilla säsomgsuppehåll, och många små leenden mellan varven…. vi är på gång! Stämningen är på topp och vi ser med tillförsikt fram mot… just framtiden. Vi repade med en herre som kommer att dyka upp på releasen och det stämmer gott med det vi vill förmedla denna kväll. Roligt!

Närsomhelst kommer det en sändning med nytryckta skivor. Man kan förnimma känslan som man hade dagen före julafton vid 8års ålder. Mins det som igår! Många många har förbeställt vinylen dessutom, känns surrealistiskt. Jag hade åtminstone underskattat vinylens kraft och förmåga att överleva finanskriser och modenycker. Helt otroligt kul att det är så! Vi släpper några bonuslåtar dessutom på vinylen. Kanske kan vara intressant att veta….

Snön och den hårda årstiden kallad vinter drar in över fjällkedjan men förhoppningsvis slipper vi byta till vinterdäck innan releasen den 17 oktober på Droskan. Men Johan på Droskan har lovat att hålla ett specialställ öppet för skridskor och hockeyklubbor i hallen. Tänk om hela Björklöven dyker upp? Då måste vi fixa en materialförvaltare också….

Men men….. som sagt var….. livet leker och vi hoppas att ni alla kan komma denna speciella kväll. Ingen kommer att gå besviken hem när morgonljuset drar fram över torget. Vi ska göra allt vi kan i alla fall. Maten är enligt rykten lite speciell denna kväll, ölen hålls tydligen nerkyld med 2 extra grader, och vissa celebriteter kan vara specialinbjudna också. Varför chansa? Välkommen till en skön kväll med oss!

/ Henrik

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.