Yenney

Världens snyggaste kille?

Igår plockade min sambo (Patrik) ner avgassystemet på bilen för vi är verkligen tvugna att byta! Det har lagats provisoriskt ett antal gånger men nu har det börjat komma in avgas i kupén och bilen lever om som en traktor som min bror (Magnus) hånfullt brukar säga. Vi var tvugna plocka ner allt eftersom vi skulle köpa nya delar på Biltema o där fanns inget komplett utan vi fick plocka ihop delarna "själva".

Visst hade det varit enkelt om vi fått låna en bil, packa in delarna och köra på Biltema för att inhandla ett nytt. Men varför inte komplicera allting och slå två flugor i en smäll. Jo, men klart vi gjorde det, istället för att få ner avgassystemet i god tid innan vi skulle åka med BUSSEN så gjorde sambon det någon timme innan vi skulle åka, därav var vi stressade och på lite dåligt humör, men kl 11.55 satt vi på bussen med ungarna för avfärd mot Umeå. En timme senare var vi framme på sjukhuset, (varför inte kliva av där när man tror det är närmast) för vidare transport i lokalbuss. Synd bara att lokalbussarna inte går så tätt på sommaren så vi fick vänta lite mer än en halvtimme innan rätt buss kom (trodde vi). Lyckligt ovetandes satt vi oss på femmans buss, åkte förbi universum, växthuset etc upp till Ålidhem o där var det ändhållplats. Yes! Då var det bara att vänta på att bussen skulle gå tillbaka igen o sen åka alla 20 hållplatser innan vi skulle av på Gräddvägen. Men vi tyckte det blev närmare till Bergners Bil från Ystarvägen så vi hoppade av där istället. Ja, det var faktiskt närmare, problemet vara bara att när vi väl kom fram till Bergners exakt 3 h efter vi hoppat på bussen i Nordmaling så fanns inte min styvpappas bil att hämta där. Nä, den var på en lackeringsfirma på just det, Gräddvägen. Men som tur var skjutsade en från Bergners oss dit så vi fick hämta bilen.

Ja, då var det bara att köra upp på Biltema för att köpa delarna till avgassystemet, fast först ville jag ju bara gå in på Plantagen en sväng o det gillade alla andra i familjen skarp eller inte. Efter en lång stund på Plantagen och en längre stund på Biltema kunde vi äntligen åka på Frasses o få lite mat i magen. Sen ville jag in på Coop o handla nå saker. Så där strax efter 17 gjorde vi det viktigaste av allt, började söka efter en blomsteraffär som löste in interfloracheckar, men självklart hittade vi ingen förutom en som var stängd. Men som tur var körde vi förbi blomkiosken i vårt letande så fick handla blommor till svärmor där istället. Jo, det var nämligen så att hon fyllde 60 år så vi skulle till Hörnefors och fira henne. Men det är ju en mening med allt så det gjorde ju inget att vi kom väldigt sent för jag fick ju träffa världens snyggaste kille där. Haha. Sen är jag ju (inte) så stor i maten så jag tryckte i mig potatissallad och rostbiff fast vi nyss hade ätit hamburgare och på det en jättegod tårta som Patriks yngsta syrra (Ida) hade gjort plus en massa kakor och dricka förstås! Vet inte var jag får plats med allt?

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.