Yenney

Tattare

Idag har jag haft besök av tre kompisar, mycket trevligt! Sen följdes jag o en av dom till lekparken med barnen. Efter det gick jag med barnen på en pizzeria och delade på en pizza, den räckte, men tyvärr inte mina pengar eller jo dom räckte till pizzan men hade inte råd med någon dricka så fick den för 3 kr. 🙂 Berättade det för brorsan o då kallade han mig tattare. Haha, må så vara. Men gott var det iaf. Tack! Evelyn ville ju ha glass men jag sa att vi kan inte köpa glass när vi knappt har råd att köpa pizza. "Varför är vi fattiga"? frågade hon, ja, vad ska man säga, "vi hade mycket räkningar" o det hade vi faktiskt denna månad. Hade ju knappt så det täckte alla räkningar, men nu har vi då betalat allt för vi fick inte lite mer pengar. På marknaden sa Evelyn något liknande, typ "varför är det bara vi som inte är rika"? Men det går då ingen nöd på oss. Vi kanske inte har så mycket pengar jämt men jag säger som jag läste på facebook: The happiest people don´t have the best of everything, they just make the best of everything they have.

I natt sover Evelyn och Patrik i tält, får väl se om dom ligger där hela natten eller om de kommer in, var väl inte den bästa natten för att sova i tält för någon i närheten spelar hög musik så det hörs ända in i huset! Patrik börjar jobba kl 7 så är inte bra om han får sova dåligt, dessutom ska vi på "fest" imorgon.

Fick några försenade födelsedagpresenter (se bilden) av en kompis idag. Ja, bättre sent än aldrig, ni som vet när jag fyller år. Tack så mycket vännen! Vet en kompis till som glömt ge mig sin present. Så jag kanske får den snart oxå.

När jag gick in på min mejl ikväll läste jag att jag fått ett mejl från csn noreplay med ärende beslut och tänkte, va, gick det så fort eftersom jag sökt studiemedel för någon dag sedan. Sen när jag öppnade mejlet så var det  från lovefilm, tänkte att jag klickat på fel men i inkorgen fanns inget nytt mejl från csn. Har ingen aning om vad som hände, om jag såg totalt tokfel eller om min dator "spökar"?! För när jag går in på csn så har jag fått ett meddelande där om beslut den 12 aug. Har inte hamnat i papperskorgen heller. Konstigt!

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.