Yenney

Tråkigt besked

Idag fick jag ett tråkigt besked, jag kommer inte få börja min praktik på Atlas nästa v, det är för turbulent där just nu. Så skolan har 1 v på sig att fixa en ny praktikplats till mig. Ska bli intressant o se vad det blir istället då. Jag som hade sett fram emot att få jobba 24 h pass o vara ledig några dagar i v oxå. Men nu blir det väl ett 8-17 jobb. 🙁

Idag har jag gått en sväng efter Puttes väg för att sova ner Elvin eftersom han inte får vara sina 15 h på dagis denna vecka utan bara 8.15-10.45, samma tid som Evelyn har på skolan. Men hon har ju inskolats på fritids oxå så hon har varit borta längre, imorgon skulle hon få vara till kl 14.30 tror jag.

Sen efter middagen letade vi bokstäver (naturpasset), men det är inte så lätt när man har barn, vi har varit ute några gånger i skogen, men hur mycket orkar barnen gå o ibland har vi cyklat, men Patrik har inte haft någon cykel så har inte kunnat åka båda två. Måste erkänna att vi tagit bilen ibland oxå. Men nu har Bosse fixat upp min cykel som blev stulen för några år sedan, o det var ju inte bara en sak som var trasig. O det var ju i rätt tid för nästa torsdag ordnar folkhälsorådet "cykla för hälsan" som jag ska försöka delta i.

Här kommer en reklamfilm från Kd Vbtn.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.