Yenney

Lokal valdebatt

Ikväll har jag varit på rabdido party (försäljning av kläder) hos min svägerska. Hade bestämt mig för att åka in till stan med Evelyn på fre men fick ett sms från hm att de hade 10 % idag o jag hade två rabattcheckar där oxå (varav en skulle gå ut på lör) så bestämde mig för att åka idag ist. Men eftersom lönen inte kommit än så hade jag inte så många hundra att röra mig med, för att vara exakt så hade jag inte en enda, men Patrik hade några så tog dom. Men 10 % är inte mycket rabatt o bussen kostar en del o att äta i stan så skulle inte blivit mycket kvar att handla för. Men som tur var så ville min andra svägerska oxå in till stan när hon hörde att jag skulle dit så då väntade jag tills hon slutade jobbet, bjöd hon o brorsan på mat här hemma o sen tog vi barnen o åkte till stan. (Patrik skickade jag iväg på "Vägen till hälsa" o innan det började skulle han följa med brorsan ut en sväng). Men vilken trevlig resa, tre barn i baksätet, brukar vara nog stoj med mina två. O inte blev dom så mycket lugnare inne på affären heller. Nä, tacka vet jag att gå på stan utan barn, dessutom var vi lite stessade för jag hade ju lovat komma på partyt oxå o det började 18.30. Kl 18 gick vi in på åhléns o sen på hm på coop (men då lämnade vi barnen i bilen). Så vi gjorde något som kan kallas för speed shopping. Men en halvtimme försenade så befann vi oss på Björnvägen o jag skulle väl egentl missat hela partyt för jag handlade alldeles för mycket. Har inte vågat säga någon exakt summa till Patrik ännu men jag hoppas han ska bli glatt överraskad när han öppnar börsen imorgon o ser att det är mer pengar än han gav mig så kanske han glömmer den andra summan. Jag köpte visserligen för några hundra på åhléns o hm oxå men har ändå lyckats ha kvar alla kontanter. Ja, jag har inte snott nå grejer men jag ska betala lite annat så det blev lite "byteshandel".

Imorgon är det dax för lokal valdebatt från Nordmaling, så ratta in P4 kl 15 tror jag det börjar. Från Kd är det Anna-Karin H Eriksson som ska debattera. Jag hade inte velat byta med henne. Hoppas allt går bra. Önskar henne o övriga deltagare lycka till!

Verkar blåsa en del ute, har något som slår mot ytterdörren då o då o jag rycker till varje gång. Nä, kanske dags att inta sängen, är inte en minut för tidigt eller sent. Är så trött så jag vet inte vad som är rätt eller fel. Eller om båda passar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.