Yenney

Ingen plats

Nu har beskedet kommit, det finns ingen praktikplats så nu har jag fått två alternativ antingen tar jag studieuppehåll eller så får jag gå termin 6 nu ist. Hm, vilket alternativ ska jag välja? Hon som ringde sa att hennes mormor alltid sa att man skulle sova på saken över natten så jag ska ringa o ge mitt besked imorgon. Men för mig känns det inte som det finns så många alternativ, jag måste ju läsa sjätte terminen, alternativt kan vi gå på knäna ekonomiskt, leva en hel familj på 13 000 i mån inkl barnbidrag o bostadsbidrag. För gå på soc kan vi inte göra eftersom då måste vi sälja "huset". Sen skulle dom nog bara se sjätte terminen som ett alternativ dom oxå o har jag inte valt det så får jag nog stå med skägget i brevlådan. Men det var väl en mening med det här oxå så det blir nog bra, hur det nu blir.

Idag har jag haft besök av en kompis o hennes ena son, tyvärr hade hon inte med sig sin andra son så min dotter blev lite ledsen att hon inte fick leka med honom.

Fick annat besök sen på kvällen o hur less är jag inte på dom eller den personen som inte förstår att jag inte vill ha nå mer besök från dom. Jag vet att det är mitt eget fel att dom kommer hit för jag var så dum o bjöd in en kvinna här i våras för jag var nyfiken o ville diskutera lite o se vad som skiljde sig från "vår" tro. Den kvinnan besökte mig en gång i veckan under flera månaders tid även fast jag försökte säga att jag inte ville ha fler besök. Sen hade jag sån himla tur trodde jag, att hon flyttade tillbaka till sthlm, yes inga fler besök, jodå, det gick bara någon månad så var det en annan kvinna här ist. Ibland önskar jag att jag kunde vara mer otrevlig o få dom att fatta att dom inte ska komma hit mer för annat verkar dom ju inte förstå. Ger man lillfingret så tar dom hela handen.

Nä, om man skulle ta o försöka göra en "tidig" kväll ikväll, vet inte om det blir så mycket sömn för Elvin har blivit förkyld så han sover lite oroligt. Just nu ligger han här på soffan så jag vet inte om jag ska bära upp honom eller om jag ska göra honom sällskap i andra soffänden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.