Yenney

Bussigt

Jaha, så var det ny månad då o bara 18 dagar kvar till valet! Tycker Göran Hägglund klarade sig bra i utfrågningen, han är lugn o saklig men ändå med humor o glimten i ögat. Jag tycker det var bra svar han gav oxå. Fattar inte varför inte fler röstar på KD. Opinionssiffrorna just nu ser ju inte så lysande ut men tror att dom kommer stiga just innan valet.

Gick väl sådär för mig imorse, hade ställt klockan på 7 men väckte inte Evelyn förrän 7.30, får dåligt samvete över att väcka barnen, bättre att låta dom vakna av sig själva men det går ju inte alltid. Dom kom ju isäng ganska sent igår men idag sov då båda strax efter 20. En stund iaf sen vaknade Elvin o grät, tror han hade växtvärk, Evelyn brukar oxå lida av det, själv minns jag inte att jag haft det. Evelyn kom iaf iväg i tid, men varför börjar dom 5 min tidigare i år när dom ändå inte sitter i sina bänkar när kl är 8.15 eller är det just därför?

När jag kom hem låg Elvin fortf o sov i godan ro, men då var jag ju bara tvungen att försöka väcka honom igen (försökte väcka honom tidigare men anser inte att det är någon fara att lämna honom ensam en stund eftersom han inte klättrar över spjälsängen ÄNNU, han är mycket senare än Evelyn med allt) men hur pigg var han då, ville sitta i mitt knä o inte äta frukost o då känner man sig lite stressad när kl snart är 8.30 (då han ska vara på dagis) o min buss skulle gå 8.55. Men han hade ju såklart ingen brådska men tillslut åt han då lite iaf. Stressade med honom till dagis o typ slängde in honom o sprang ut, nä men nästan. Minns inte om kl var 8.55 el 57 när jag åkte från dagis men stod i valet o kvalet om jag skulle åka till torget eller levar för att hinna med bussen, men chansade på toget. Stod två personer där o väntade så antog att bussen inte gått, men inte kom det någon buss, killen sa att han varit där 8.55 o att ingen buss gått förbi, tyckte även han sa att han åkt genom samhället o då stod folk o väntade på bussen vid E4:an. Efter 25 min ringde den andra till Veolia o hörde men de ringde vidare o meddelade att bussen gått förbi torget 8.57. Jag vet inte vad jag ska tro men någon resa till Umeå blev det iaf inte. Fick erbjudande om att åka bil in kl 10 men det kändes rätt meningslöst eftersom jag hade planerat åka hem kl 12.

Ringde ist några samtal o köpte en sallad på Näslunds o åkte o hämtade Evelyn på skolan. Hon blev lite besviken eftersom Patrik egentl skulle hämta henne på fritids när han slutade jobbet. Ja, egentl hade hon väl rätt att vara där till dess eftersom det räknas som heltid när jag studerar, men jag hämtade henne ändå. Lite senare hämtade vi Elvin på dagis. Sen bar det ut i skogen i det "fina"vädret. Vi hittade några bokstäver sen fikade vi men eftersom det var så dåligt väder o jobbigt att gå för barnen så ringde jag morfar o frågade om han kunde vara barnvakt i 2 h o det gick bra. Så jag o Patrik fick gå ut ensamma i skogen o hitta resterande bokstäver. Vi hittade alla, eller han hittade alla, jag gick bara efter, (jag påpekade någon gång att vi gick fel). Var rätt mör o blöt efter 3 h i skogen, tur man hade regnställ o stövlar. Så nu har vi hittat alla (utom en bokstav som jag skrev om igår, ringde han som är ansvarig men han sa att ingen annan hade ringt o sagt att den var borta så vet inte om vi helt enkelt inte hittade den el om den var borta, kan ju vara fler än vi som tänker, nä men vi hittar den nog bara inte) o lämnat in startkorten så nu är det bara att vänta o se om man vinner något.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.