Yenney

shopping

Då var man gräsänka igen, men bara över natten o till imorgon em. Patrik o brorsan ska ut o jaga igen, får väl se vad han kommer hemsläpandes med denna gång, i mån kom han hem med en tjäderhöna som höll på skrämma livet ur mig ett antal ggr där den låg i slasken o senare hängde ute på bron. O inte tycker jag dom är speciellt goda heller, smakar barr. I mån överraskade även jag Patrik o mig själv med att baka kanelbullar, dagen till ära. Var väl bara en 10 år eller mer sen jag bakade bullar sist, hade jag bara tagit ut dom två min tidigare hade dom varit perfekta enligt min mening även om dom var ätbara ändå. Pappa hälsade på en sväng i mån oxå. Honom träffar jag väl lite oftare än jag bakar bullar men inte är det särskilt ofta, vilket är lite tråkigt.

Någon annan jag inte heller träffar så ofta är min mormor men det beror då inte på att jag inte kan men det blir inte av ändå, dels för att jag har så mycket annat men oxå för att det inte är samma sak att hälsa på nu som när hon bodde hemma. Hon fick ju komma hem idag men då blev hon dålig på kvällen, stackars lilla mormor, hoppas det bara var något tillfälligt o att hon mår bättre imorgon.

Idag har jag varit på stor o liten på kyrkstugan med barnen, var ganska många mammor o barn där idag. Annars ikväll har vi i KD haft styrelsemöte så jag var hemma ganska sent.

I tis var jag i Umeå med Bosse o shoppade loss, givetvis ville han åka kl 8 på morgonen o när vi då kom till stan var det ju inte så många affärer öppna. Men vi började på XL bygg o jag tänkte att vi kommer nog vara hemma tidigt för vi skulle inte på nå specilla affärer. Jo, tjena, strax efter 17 var vi hemma då hade vi varit på förutom XL bygg, CM cykel o motor, expo, clas ohlson, dressman, pocket price (den nya lågprisbutiken i centrum), maxi plus att vi hade varit på tegsborg o fikat o ätit på mc donalds o att jag besökt 5 skoaffärer, men hittade inga stövlar jag fastnade för förrän jag gick på din sko på strömpilen o då blev det skor för en ganska stor summa både till mig o dottern. Så jag vet inte om jag ska lämna tillbaka ett par för att få tillbaka lite pengar, hade ju tänkt spara till annat. Men på de andra affärerna var jag ganska sparsam, så 350 kr mer el mindre får väl kanske kvitta. Här är bilder på skorna jag köpte, dom översta köpte jag ett par både till mig o dottra. Patrik var inte så imponerade av dom men hon tyckte dom var snygga men hon klagade att jag hade högre klack. Det var då urusel service på den där affären o jag funderade på om jag inte kunde få någon bonus på mitt inköp men hon frågade då inte efter nå bonuskort men i efterhand såg jag att Club nilson group gäller där o att jag är medlem där men var jag har drällt kortet vet jag inte. Men så fort jag hittar det så ska jag gå tillbaka till affären ska jag gå dit o kräva 10 % på mitt första köp. O kan dom inte fixa det i efterhand kan dom ta sig i.. Nä, nu har VK kommit med tidningen, undra om jag ska gå ut o hämta den o läsa eller om jag ska sova? Tror jag väljer det sista. Men det får bli på soffan så jag tar mig upp imorgon.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.