Yenney

dancer in the dark

Igår var jag o några andra från kommunen på företagsbesök i Rundvik. Först besökte vi Masonite. Intressant att få veta lite mer ingående vad o hur dom gör balkarna o masoniten. Vi ska vara stolta över att ha ett sånt företag i kommunen, företaget som gav masoniten ett namn om ni förstår vad jag menar. Alltså jag tänker på varor som med tiden blivit synonyma med allt som liknar dom. Här hittar ni lite intressant läsning om varumärken som blivit begrepp: http://www.dn.se/ekonomi/lasarnas-sjuka-varumarken-1.602357 Däremot kunde väl ljudnivån inne på fabriken varit något lägre! Vi besökte även Maskin och industriteknik som jag inte hade någon större koll på men nu har jag det fast jag är inte så intresserad av hydralik, haha. Han hade även försäljning av lite smått o gott, ja inget ätbart utan oljor, spolarvätska o sånt.

Jag o Patrik kom oss även iväg på opera o såg "dancer in the dark". Han hade aldrig varit på opera o jag har varit en gång för 10 år sen, så ingen av oss är väl så superintresserade men vad gör man inte när man får gå gratis. Operan i sig var väl sådär tycker jag, även om det var en tragedi så blev jag då inte särskilt berörd förrän kanske lite, lite i slutet. Opera är ju liksom opera. Filmen är nog starkare?

Elvin fick ju feber i mån o det var ju så typsikt eftersom vi då inte kunde lämna barnen hos Patriks äldsta lillasyster som vi bestämt o ingen annan kunde el ville ställa upp. Men ca 2 h innan vi skulle åka så fick vi klart med att Patriks yngsta lillasyster o hennes pojkvän kunde komma hit o ställa upp som barnvakt. Det är vi evigt tacksamma för! Tur att vi har så många potentiella barnvakter även om det just igår var svårt att få tag i någon.

Idag har jag varit en sväng till Bjurholm o hälsat på en kompis o hennes lille son, fick äta köttfärslimpa o potatis, det var smarrigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.