Yenney

Smal=snygg?

Gårdagens problem fick sina lösningar, men det tillkom några nya oxå. Vi skulle ju till stan o Evelyn hade klagat på ont i halsen så vi beställde tid på VC för svalgprov. Det visade sig att hon hade streptococker så vi fick antibiotika utskiven. Sen blev det att ringa morfar o höra om han ville göra ett byte, barnen mot bilen, nä men han tog hand om barnen o lånade ut bilen så vi kunde åka till stan. Väl där hade vi 3 min tillgodo, stress, stress, stress som vanligt.

Hade sagt att vi nog skulle vara tillbaka till kl 12 men så åkte vi på Maxi o insåg att den tidsplanen inte skulle hålla så jag ringde o hörde om det gick bra o frågade om vi kunde vara borta lite längre. Efter Maxi så tyckte jag att vi skulle besöka returbutiken o där gick det väl åt en del tid oxå o jag hittade lite saker som jag köpte, är ju spelfantast så blev två sällskapsspel o lite annat. Synd att jag har så lite sällskap att spela med bara, blir oftast barnspel med barnen eftersom Evelyn inte kan läsa så bra ännu o Patrik jublar inte direkt när jag vill spela något spel med honom men han brukar ställa upp för familjefriden. Haha.

Vi var iaf hemma från stan runt kl 14 o då åkte vi på apoteket för att hämta ut medicinen, jag hade väl väntat mig att den skulle kosta mellan 200-300 kr men ack så jag bedrog mig, FYRAHUNDRANITTIOFEM KRONOR! Först skulle det gå på 300 men då upptäckte ju hon på apoteket att det som var utskrivet inte skulle räcka till hela kuren. Jag ser verkligen fram emot den här tio dagars kuren, har fått tvinga i Evelyn den dyra o äckliga medicinen, inte för att jag smakat den o det står att den innehåller grapefrukt o aprikos, men Evelyn skriker, grinar o nästan kräks när hon ska ta den. Försökte blanda med saft men det drack hon inte heller upp så det är tvångsmetoden som gäller.

Då var man black igen så då är allt som det ska tills Patrik får in pengar för renslakten. Han fick tydligen väldigt mycket beröm så han var välkommen upp igen i dec. Undra vilket datum han ska lyckas pricka in då, har sex julfester o en konsert som vi ska på. Än så länge har inget datum krockat men får väl se när de andra datumen är. Har inte skrivit upp alla, tror jag ska hålla allt i huvudet men det går inte.

Igår kväll skulle vi iväg på styrelsemöte men tänkte att Patrik skulle vara hemma med barnen, det är inte så lätt när båda ska vara politiskt aktiva o barnen dessutom är sjuka. Så jag ringde till morfar för att höra om han kunde vara barnvakt, inte för kvällen utan en timme idag mitt på dagen. Då undrade han om han skulle komma o vara barnvakt så vi kunde åka båda två på mötet. Han ställer verkligen upp han, även om han såg ganska sliten ut när vi kom hem där efter 22 o barnen fortf var vakna.

Har sett reprisen av Biggest Loser ikväll, var nog rätt person som vann, jäklar vad snygg han hade blivit. Jag håller nästan alltid på att en kille ska vinna i alla slags tävlingar, har hållit på en tjej en gång o det var Marie Piccasso i idol. Men ikväll var jag lite kluven, men alla var ju vinnare. 🙂 Tänk vad kroppen gör mycket, många övervikitga som har jättefint ansikte men en snygg kropp gör ju inte det hela sämre.

Patrik gick ju ner 9 kg i våras när han gick "väg till hälsa", vilket var bra o han kom tvåa i "tävlingen". Men jag vet ju att han inte gjorde allt han kunde för att gå ner i vikt så jag blev ju lite sur, inte för att han blev tvåa utan för att jag visste att han inte gett sig sjutton på att träna mer o äta rätt. O det tog ju tydligen hårt på honom för nu i höst när han har gått kursen så har han aldrig sagt hur mycket han gått ner o han har då knappt försökt. Tror inte han gått ner några kilo alls o nu över jul lär han väl gå upp ännu mer. Så därför har jag sparat farsdagspresenten till hans födelsedag ist. Hade ju köpt ett par skor o helloweens senaste skiva till honom o vi kunde ju inte skämma bort honom alldeles. Dessutom är födelsedagen en bättre tidpunkt så beslöt att spara den presenten.

Någon som kan lista ut vad det är för present? O det är inget ofrivilligt, han har pratat om det ett år men han har ju inte fått tummen ur…. än. Men jag var då inte värst att köpa farsdagspresent i år, följde med mamma på häggströms o morfar fick välja ut en tröja, den snyggaste enligt honom var tydligen en av dom dyraste oxå. Fast när jag tänker efter så var mina championtröjor jag köpte under högstadietiden ganska dyra men då hade jag inget pengavett o betalade inte kläderna själv. Nu skulle det knappt falla mig in att köpa en tröja för mer än 300 kr.

Nä, men ett blogginlägg varje dag ist för ett i v så blir dom ju korta o bra. Eller inte. Jag kan tydligen inte skriva korta inlägg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.