Yenney

Klöversnoa

Det gick faktiskt rätt hyfsat att ta sig iväg i tid förra ons, blev "bara" 10 min sen till BVC, men var då totalt onödigt att jag gick dit. Besöket tog typ 2 min o det gav mig ingenting. Var på BVC igår oxå o vägde o det var som jag befarat till min stora förfäran. Lillan hade inte gått upp mer än 30 g från sin födelsevikt. Så nu måste jag ge henne ersättning på kvällen o på fre ska hon vägas igen. Vet inte varför hon inte gått upp, om det är för att jag ätit för dåligt el om det är för stressigt el att jag vilar för lite el alltihop.

Igår hade jag o Patrik vår årsdag o det firade vi stort eller jag menar med ett stort haveri på bilen. Jag sov som vanligt på soffan o hörde barnen komma ner för trappan till vardagsrummet o när jag slog upp ögonen stod Patrik oxå där. Hjälp, hur tidigt har dom stigit upp tänkte jag, vad är klockan? Kvart över sju säger Patrik. Va, har han försovit sig el vad har hänt för vid den tiden har han börjat jobba. Om det vore så väl, nä då har generatorremmen gått av igen o det är ju inget ovanligt, men denna gång hade den trasslat in sig i kamremmen o haft sönder den oxå. Lyckligvis verkar motorn ha klarat sig eller olyckligvis, beror på hur man ser det. Han tror nu el har trott en tid att det är servopumpen som är paj, själv har jag ingen aning. Så nu tar vi oss ingenstans, inte hela familjen iaf. Han ställde på pick upen igen men den är väl bara för tre passagerare o att ha packningen uppe på flaket är väl igen hit. Men jag fick bogsera hem bilen o det har jag aldrig provat förut.

Har nu i 3 veckors tid väntat på brevet från skatteverket med lillans fyra sista siffror, men det har inte dykt upp något. Vi skulle egentl ha fått dom sista siffrorna redan på förlossningen för det får man tydligen nu för tiden. Men med våran tur den dagen så fungerade såklart inte uppkopplingen mot skatteverket. Så vi skulle få dom som tidigare med posten. Men nu idag bestämde jag mig för att ringa tilll skatteverket för att höra hur länge det skulle ta innan brevet kom. Då visade det sig att skatteverket inte fått in något födelsebevis så hon hänviade mig till BB. Man kan ju tro att dom fyra sista siffrorna inte spelar så stor roll när man är så liten men tydligen. Hade ju tänkt hinna skriva under faderskapspappret medan Patrik hade sina tio pappadagar, men eftersom inget födelsebevis kommit in till skatteverket gick inte det. Helt otroligt egentl för vi fick ju info av barnmorskan att vi kunde skriva under pappret innan barnet föddes vilket jag tyckte var lite konstigt eftersom det varit värsta granskningen förut. En del har känt sig lite kränkta på dom där mötena. Inte jag då, men andra. Själv hade jag bara trevligt eftersom visste vem hon var sen tidigare o hon frågade hur det var med mig o brorsan etc. Det var första gången. Andra gången hann deet gå över 3 mån innan vi fick någon tid så pappret om namnanmälan gilldes inte, inte efternamnet. Så Evelyn heter Öberg o Elvin Sjöström men dagis skriver Öberg har jag sett. Ivf så kunde man nu då skriva under det innan barnet var fött, vilket vi inte gjorde. Men nu när vi inte fått något personnr på lillan så kan vi inte skriva under pappren. Helt sjukt! Så inte vet jag om Patrik hinner få ut några pengar för pappadagarna denna månad för det måste väl kanske oxå fastställas på fk, jag minns inte hur det var med dom andra barnen. O då sitter vi i skiten denna månad igen. Jag hoppas iaf att jag får pengar, har tagit ut allt som går denna månad så borde få en bra slant el iaf bättre än jag brukar. Men man vet ju aldrig med fk. Jag fick lite panik när jag inte fått in lillan på mina sidor så jag kunde anmäla föräldrapenning så då ringde jag dit o frågade om moderskapsintyget kommit in men när jag ringde hade det inte det. Men hon kunde lägga upp henne på mina sidor el inte, skatteverket hade ju inte fått in något födelsebevis. Men som tur var så räckte det ju med moderskapsintyget som kom in någon dag senare.

Imorgon (idag) får ni ge er ut o demonstrera för att kommunchefen ska få vara kvar! Men inte hinner jag ut så tidigt, så tyvärr kan jag inte vara med. Ser med spänning fram emot att få veta om han får vara kvar eller inte.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.