Yenney

Succéschottis

Har nu lagt till/ändrat lite på mitt förra blogginlägg o lagt till foton för den som är intresserad.

I tis försov jag mig o för den som är uppmärksam så kan den ju undra hur det gick till. Men saker ser ju inte alltid ut att vara vad de är. Minns att jag snoozade en gång o att barnen såg på bolibompa men sen när jag tittade på klockan så hade skolan redan börjat. Kändes mest dumt att Evelyns skjuts stått här ute o väntat. Men eftersom hon gick kortdag så fick hon stanna hemma o Elvin oxå. Förstår inte varför dom ska gå till 10.45 på tis, är ju knappt 2 h effektiv tid eftersom dom har en rast på fm sen går dom o äter runt kl 10. Fredagar kan det väl vara ok. Den andra förskoleklassen går andra tider o jag har räknat ut att de går ca 1 h mindre i veckan, det är ju iof ingenting men det blir ju ca 20 timmar på en termin.

Efter en jobbig fm där Elvin blött ner badrummet o rivit sönder tapeten i hallen så var jag nära på låsa in mig i sovrummet med lillan men som tur var så kom morfar förbi o då bad jag honom skjutsa oss till familjecentralen. Var ju tis så tänkte väga lillan sen gå med barnen på öppna förskolan. Men när jag hade vägt henne så kom jag på att jag skulle dit dagen efter på läkarundersökning så var ju lite onödigt att gå dit. Men barnen fick ju leka en stund iaf, men det var tyvärr inga andra barn där. Men det är det oftast inte på tis förutom några dagmammor, men de håller nog till i lekparken så här års. Men vissa andra dagar är det ju oxå lite, är många som blivit besvikna över att vara ensamma där så man ska helst prata ihop sig med någon o gå dit tillsammans.

Efter läkarundersökningen var jag oxå på öf men då var det tre mammor där, så det är väldigt olika. På läkarundersökningen såg allt bara bra ut med lillan, t o m ekg:et hon gjorde i fre. Vilket var mycket märkligt eftersom vi ska dit igen om 3 mån o två läkare på barnhjärtmottagningen ritade o berättade för oss vad det var som var fel (inte för att jag fattade så mycket, men att det var något som inte stod rätt till iaf). Men läkarna sa att vi inte skulle tänka på det utan glömma det nu under dessa 3 månader. Sen frågade dom ju igen om vi el någon nära släkting brukade svimma som liten. Läkaren skulle oxå gå igenom Patriks journal för att se om det kunde finnas något ärftligt. Han hade svimmat som liten trodde han men att det var pga epilepsin som han fått efter han ramlat från trampolinen. Patrik frågade även om det gick att få ut sin journal, han tycker den skulle vara kul att läsa, det är visst en gedigen bunt, han var "stamkund" på akuten ett tag. Verkar som Evelyn ärvt sin våghalsighet från honom iaf. Både på gott o ont. Men vi har då sluppit akuten än så länge. Hon har väl kanske ärvt lite förstånd av mig. Vi fick ringa 112 i ons till giftinformationen eftersom hon o Elvin ätit x antal flourtabletter. Inte för vi trodde det var någon fara men det stod på burken att man skulle ringa. Hon skyllde på att det var Elvin som ätit dom men sen erkände hon att hon ätit flest. Vi måste snart låsa in allt som är sött, hon äter socker o oboy o annat sött hon kan hitta när vi inte ser. Vilket vi upptäcker senare för att hon spillt el att sakerna helt enkelt bara är slut.

Så ibland kan man ju undra hur det är med förståndet. Igår klämde hon en av grannpojkarna i sin pakethållare. Enligt henne hade hon sagt till honom att lägga dit handen sen hade hon inte orkat hålla upp den längre o släppt av. Hon tyckte han kunde skylla sig själv o jag förstår då inte varför han skulle ha dit handen. Men det är ju inget försvar till varför hon skulle göra så, hon skulle ju inte ha sagt att han skulle ha dit handen. Så självklart blev jag arg på henne när hon sa vad som hänt. Men sen kom pojkens pappa hit o sa till henne oxå o då kände man ju sig lite dum o hon oxå såklart. Jag hade ju redan sagt åt henne så jag visste inte vad jag skulle säga, det känns lite dumt att tillrättavisa sina barn inför andra. Men självklart brukar jag göra det, men sådär i efterhand när jag redan gjort det blir lite konstigt.

Sen ringde en kompis o frågade om "dom" fick låna henne över natten. Problemet var ju bara att vi inte har någon bil så hon fick komma o hämta henne. Nu är det ju bara problemet med att få hem henne. Har ingen bil att låna förutom brorsans men han vill inte så gärna låna ut den. Fast vi fick låna den när vi åkte in på sjukhuset i fre. Det var snällt av honom. 🙂

I ons fick vi hem bilen oxå. 🙂 Bosse pratade med en kille här i nling som sa att han kunde köra o hämta bilen mot bensinpengar. O ännu mer perfekt var det ju att han oxå jobbade i hfors så han o Patrik åkte efter jobbet. Jag visste t o m vad han hette, är lite imponerad av mig själv, men så har jag ju rätt bra koll på alla som är 1-2 år äldre o yngre än mig. Eller på folk här i nling i allmänhet, iaf vad dom heter, var dom bor o vem dom är släkt med osv. Så folk brukar fråga mig om de undrar över någon ibland. 🙂 När jag skulle börja blogga tyckte en kompis o en svägerska att jag skulle skriva en skvallerblogg men njae så mycket vet jag inte, vet ingenting nu för tiden tycker jag. Sen skulle man väl få ganska mycket skit, man kan ju dessutom inte veta om allt man hör är sant. Så jag fortsätter skvallra om mig själv ist. Jag är ju väldigt utlämnande. Men, men varför ska jag låtsas att saker är annars än vad dom är. O med tanke på vad jag skrev i början så var det bara klockslaget jag menade.

Hade fått en kommentar på förra blogginlägget el egentl hade jag fått 2 men en kom upp på sidan o den andra på min mejl. Förstår inte det där, kan man både skriva sådana som visas på sidan o sådana som andra inte kan se? Ja, jag kan ju inte så mycket om hur administrationen av bloggen funkar. Kan ju knappt lägga in text i vänsterspalten som alla andra har där dom svarar på frågor, typ vilken är din favoritmat. Kommentatorn hade tyckte iaf att jag skulle läsa dessa två länkar som jag kan dela med mig till er andra oxå för innehållet var väl inte så dumt. Vet inte om personen tänkte på min kosthållning el om det var med tanke på lillans ev kalk el magnesiumbrist el vad som var meningen.

www.alternativjournalen.se www.carlg.org/health.html

Idag ska "vi" se om vi får någon fart på bilen el iaf försöka diagnostisera felet.

När min kompis var hit igår så fick lillan en jättefin filt som hon stickat. Ska lägga in en bild på den senare. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.