Yenney

Fest i hela huset

Evelyn blev borta några fler nätter än en, hon kom hem idag. Dels för att hon inte ville komma hem o för att vi inte kunde hämta henne. Snällt av min kompis att ha henne i tre nätter. Så idag fick hon åka med min kompis till hfors o hem med farmor därifrån för hon skulle ändå skjutsa hit Patriks syster o hennes kompis som skulle hjälpa oss med bilen. Ev har dom hittat felet.

Idag tog jag med Ida o barnen till Olofsfors, vi cyklade dit, var lite gnäll på Evelyn men det gick ganska bra. Väl framme fikade vi lite sen fick barnen gå Stigs upplevelsestig. Den var ju ganska bra o vi avslutade med kubbspelet som fanns. Tyvärr var Evelyn väldigt dålig förlorare. Sen när vi kom hem åt vi grillspett med kyckling, älgfilé, lök, tomater, paprika o champinjoner, dock inte kyckling o älgkött o grönsaker på samma spett. Vi cyklade hem till pappa o såg big brother finalen, Patrik var hemma med barnen. Har inte hängt med så mycket eftersom vi inte har TV 11 o har inte orkat se på nätet men jag är glad att Simon vann, har hoppats o trott det hela tiden. Nu kan man ju säga att man är "kompis" med en kändis. Jag har då honom på fb o har varit klasskompis o hälsat på honom några gånger när jag var yngre har jag oxå gjort. Minns att vi spelade sonic el vad igelkotten hette på sega. Sen minns jag att han ville att jag skulle göra en viss grimasch i skolan. Haha. Grattis Simon! Nu är det fest i hela big brother huset.

Igår var vi oxå i Olofsfors el jag, Elvin, Patrik o lillan o på byggnadsvårdsguidning, det var faktiskt intressant o det tyckte Patrik oxå. Var såklart min idé att vi skulle göra det. Jag vill ju gärna veta lite mer om bruket nu när jag sitter i styrelsen oxå. Men det är intressant ivf. Så alla som har möjlighet borde ta chansen att gå en tur el iaf besöka bruket i sommar. 

Innan vi åkte till Olofsfors igår lurade jag med Patrik på laxens dag i Hyngelsböle. Känns alltid lite dumt när man kommer sådär där man får saker gratis, man känner sig som värsta utbölingen o det känns som alla tänker att dom bara kommer hit för att få lite gratis att äta. Men direkt vi kom dit så sa han som grillade korven, varsågod här har du en korv. Sen fick vi saft/kaffe, kakor, bullar o godis. Gick även en tipsrunda med 10 svåra frågor men sista frågan skulle jag ju kunna iaf men var inte säker men chansade rätt iaf. Det var vilket år Sveriges första laxtunnel byggdes. Ni vet den som är i världsmeteropolen Fällfors, där vi har stugan. Jag var ju med på invigningen så jag borde vetat att den byggdes -92.

Hade oxå tänkt hinna en tur till Aspeå o prova på orientering men det hann vi inte, men senare på kvällen åkte vi o ett gäng till Aspeå Fäbodar o grillade. Tur vi varit där i 3 h o var på väg att åka hem när Elvin druttade i bäcken o vi var tvungna att åka.

Imorgon är det väl någon form av nationaldagsfirande här i nling men jag kan inte hitta någon information, vilket är lite konstigt o väldigt dåligt. Stod i annonsbladet att man skulle hitta mer information om firandet på nlings hemsida men jag kan då bara läsa om var man ska höra av sig om man har idéer. O tididgare info man har läst så skulle det ju bli större än förra året. Ja, jag får väl se imorgon.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.