Yenney

EB-vecka

Är väl dags för en liten uppdatering trots att det inte är nov ännu. 😀 Först o främst vill jag uppmärksamma den hemska hudsjukdomen EB, som några barn föds med varje år. Visste inte så mycket om den innan men läste på fb att en jag lärde känna på en kurs för många år sen, hennes dotter föddes med den svåraste formen av sjukdomen som är dödlig .Så då sökte jag om den på nätet sen var det lite uppmärksammat i tv-programmet "efter tio" i veckan. Man kan stödja föreningen o forskningen genom att köpa en fjärilsbrosch. Görs ju stora kampanjer runt rosa bandet så varför inte köpa en fjäril oxå. Måste dock medge att jag ännu inte själv köpt någon men jag ska. Vet inte om den säljs i någon butik i Umeå el om man måste beställa den på EB föreningens hemsida.

Annars kretsar väl de mesta av tankarna runt bröllopet nu. I skrivande stund är det en massa som inte är fixat. Allt bara snurrar i skallen. När vi träffade Moa fick vi bestämma vilka olika texter vi vill ha, vad vi ska säga o vad hon ska säga etc. Hela cermonin blir ca 45 min lång med vigsel o dop. Vi har iaf fått veta hur många som kommer o vi blir 42 st vuxna o 17 barn. Så de flesta kommer inte stanna kvar så jättelänge men middagen är väl färdig tidigast kl 21. Vi hade ev planer på att hyra in min kusin o en annan av medlemmarna från finn 5 fel, men får se hur vi gör. Känns ju inte så skoj om det bara blir 10 pers kvar efter kl 22. 

Förra måndagen var vi på församlingsgården o tittade vad som fanns o hur vi skulle ställa borden. Är då inte det lättaste med bordsplaceringen, vi får plats precis med alla elva som ska sitta vid honnörsbordet o sen ryms det 14 vid dom andra två borden men det ska ju rymmas 30 plus barnstolar plus alla andra barn någonstans. Det där började jag skriva i början på veckan men blev aldrig klar. I tis åkte vi ner på Ikea, främst för att handla glas men jag handlade såklart en del annat oxå. O på vägen hem ville jag gå in på dollarstore. Dagen efter så säger Patrik att vi bara har 6 st förpackningar med glas o vi skulle ha 7. KUL! Som tur är har jag alltid tur i oturen så jag hade sett att PRO skulle ner på resa dit idag o hade fått reda på en som skulle dit så jag frågade henne om hon kunde köpa en förpackning till. Vilket jag hoppas hon har gjort.

Igår var vi med junis på badet i Holmsund o jag fick med barnens kusiner oxå. Får se om jag får träffa deras mamma idag igen. Såhär såg det nämligen ut när vi kom hem:

Vem som ligger bakom vet jag inte riktigt. Försökte lista ut det på skrivstilen men vet inte riktigt. I brevet stod det iaf en packningslista inför morgondagen: Mjukisdress + gympaskor, en frukt, en håv, en frukt till om den första blir klämd under resans gång, en påse jord, en varm tröja, foto på blivande maken, toalettpapper, gummiband, hårband, en bok om barnuppfostran, en termometer, en burk strösocker, resorb/samarin/treo efter en smak, duschgrejer, dryckesflaska. Hämtning 9.45 iklädd det som finns i specialpåsen. Tema himmel el helvete? Alt himla kul! Ja, jag har ingen aning om vad jag ska med alla dessa konstiga saker till. Tog då flera h att leta fram allt. O har fortf inte hittat någon håv, Patrik sa hans var i Fällfors. Sen i väskan låg det en lapp: Välkommen du underbara brud, ikläd dig nu denna skrud. Tänk toga, dagen bjuder inte på någon yoga! Likt en ängel ska du dagen möta, så kommer djävulen till chaufför att bilen sköta. Idag blir dagen lång, räkna inte med någon änglasång. Sen låg det en påse med värmeljus i väskan oxå. Just ja, nu kommer jag ju på att det är halloween imorgon. Så då är väl chauffören utklädd. Nä, undra vart ska jag få åka o vad jag ska få göra. Någon form av fysisk aktivitet säkert o utomhus men det är ju så dåligt väder. Eller så ska jag få åka på SPA. Haha. Njae. Togaparty kanske? Haha. Wish me luck today, tonight!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.