Fyller 2 år!!!

Hej på er alla bloggläsare!

Idag firar min blogg 2 år!!

Den 20 oktober 2009 startade jag ”Gracesblogg”. Meningen var att jag skulle träna att skriva på svenska och för att dela lite grann om mig som håller på att läsa det nya språket (svenska). Mitt mål var att kunna tänka och försöka använda språket genom att skriva det som händer i min vardag och de saker som jag är intresserad i.

Mitt första inlägg var om scrapbooking. Jag hade varit på en scrapbookingskurs den kvällen. Jag tyckte att det var så spännande att lära nya saker, därför ville jag också dela det med er. Hittills har jag fått ihop 201 inlägg, 10 inlägg om scrapbooking, 89 inlägg om med fotografier, 44 inlägg med musik, 42 inlägg om skolan och i Övrigt har jag 122 inlägg. Dessutom är min blogg värd 11 600 kr enligt bloggvarde.se/.

Oj, vad tiden går. Jag hade skrivit om linedance, mat, idol, skolan, min förlovning, mina resor (Norge, Filippinerna) med mera. Jaja, det har gått två år nu, med många inlägg, utan inlägg och korta inlägg. Ibland har jag lust att skriva om allt men tvekar att göra det eftersom jag känner att jag inte är som Laila Bagge. Jag är ingen kändis.!!

 

Ha ni så bra allihopa!!!

Grace bilder: Home..

 

Kramar/ Grace

 

Etiketter: ,

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>