Tillbaka till bloggandet

Det är snart tre månader sedan jag skrev mitt senaste inlägg här på VK bloggen. Har ni saknat mig och mina inlägg?? (**,)Skojar bara!!!!

Det har inte hänt mycket, men ändå min vardag har bara rullat på mycket inom jobbet, hemmet och med mina kära vänner som är alltid där och påminner mig att jag finns. Det låter lite konstigt men ändå sant. Jag behövde inte skriva här för att få lite uppmärksamhet och tänka mer på mitt svenska skrivande utan bara för att dela lite grann om mig till er.

Hur som helst, är jag tillbaka med förhoppningsviss lite mer spännande saker att berätta och ännu mer roligare och bättre idéer.
 
Nu har jag fullt upp innan och efter midsommar eftersom min syster kommer ända från Filippinerna för att hälsa på och vara med på min stora händelse i mitt liv. Jag har faktiskt bestämt mig för att gifta mig med min Björn.
 
Ni som känner oss, tror jag är lika lycklig som jag. Jag hoppas att allting kommer att bli fantastiskt den dagen och att gästerna blir glada och nöjda.
   
Ha en bra dag på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>