Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Styrkebesked!

97 av 105 vallöften levereras under det första året som Stefan Löfven sitter som statsminister. Detta trots declablet som Alliansen och SD skapade under förra året, som ledde till DÖ och att man tvingats regera med alliansens budget, och den flyktingkris som seglat upp under hösten.  Under veckan som gått har regeringens budget för -16  röstats igenom, och nu kan det verkligen börja hända saker. Vårt samhällsbygge kan ta fart på allvar.

Det jultal som Stefan Löfven höll idag, håller också vid handen att ett ideologiskt skifte i politiken har skett, och vi gör ett tydligt vägval. Investeringar istället för skattesänkningar. Ett Sverige som håller ihop. Och det går BRA för Sverige nu.

Det här är ljuva besked för en inbiten socialdemokrat, och för alla dom som tvivlar på den nuvarande regeringens duglighet också svar på tal.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/article21968529.ab

http://www.expressen.se/nyheter/politik/lofven-levererat-pa-97-av-105-valloften/

I övrigt väntar en fridfull jul tillsammans med familjen för ruggugglan.

Alla ”barnen” kommer hem och i år även med en liten ”bebiskula” som tillskott. Ja, Jag ska bli FARMOR!!! Det är Så stort, förunderligt och fantastiskt så jag har inga ord för det.

En ny kärlek har jag också hittat i mitt liv. Också det är stort och alldeles, alldeles underbart och jag har under hösten surfat runt på de rosa molnen i sjunde himlen. Ruggugglan lever livet på guldkant just nu och njuter för fulla segel av allt det underbara som bara ”ramlar in på mig”.

2015 har varit ett toppenår och 2016 har goda förutsättningar för att toppa det. Life is good!

 

GOD JUL och ett riktigt GOTT NYTT ÅR! Önskar jag och min familj.

image

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.