Strax är det dax!

I övermorgon åks det iväg till Bulgarien!
Direktflyg från Umeå, mycket bra tänkt av flygbolaget tycker jag. Det är så himla drygt när man ska stuva om sig och vänta i Stockholm, en hel dag försvinner ju i restid. Nu skulle det ta ett par tre timmar eller vad det nu var. På den tiden hinner man ju knappt bli kissnödig ens.
Har börjat packa lite, ska försöka ta med så lite som möjligt för man använder ändå bara en tredjedel av det man tar med sig. Om man nu inte är modemedveten och strävar efter att se ny och fräsch ut varje dag förstås.
Det pratas mycket om mode överallt, och ja, jag är lite faschinerad, fashi… (äh, jag vet ärligt talat inte hur man stavar det) av den världen från och till, men jag är som hopplöst (eller lyckligtvis) fullkomligt otrendig. Jag vill vara jag, inte någon anonym i en flock likadana människor. Alltså, det är ju snyggt med smink och jag använder också det när jag vill piffa upp mig, men ju mer perfekt sminkade folk är desto mer liknar de varandra, fasen, det är ju nog svårt att komma ihåg namn på folk som det är… bli ju inte lättare att särskilja kloner.
Jag uppskattar folk som skapar sin egen stil och vågar sticka ut. Eller, nu låter det som om jag totaldissar alla ’vanliga’, men det är inte så jag menar… äsch. Jag är alldelens för upp i varv för att skriva något sammanhängande! PEPPAD!
Livet är spännande just nu. Känns som att det kanske är på väg att hända saker på jobb- och flyttfronten… kanske man kommer sig dit man vill tillslut? Vi får se. Det är dumt att bli FÖR peppad, för då blir man så fruktansvärt besviken när det inte gick som man tänkte, och så står man där med skägget i brevlådan. (Ursäkta uttrycket, jag är bara så lättroad att jag faktiskt inte kan låta bli att använda det i varje sammanhang jag med minsta gnutta kan tycka att det passar).
Fniss… kom att tänka på någon sorts adventskalender några grabbar hade gjort, tror det var på youtube jag såg det någon gång förra vintern, dom hade iallafall gjort små sketcher med ordvitsar som var sååå roliga… fasen att jag inte kommer ihåg vad det hette.
Humor på hög (=låg?) nivå iallafall. =)

4 kommentarer

  1. Lila syster

    åhh..jag vill också åka utomlands. Fast får väl skylla mig skjälv när jag skaffar en massa djur. 🙂
    Du smittar av dig..jag blir väldigt pappad på att flytta nu. Men de är så svårt att få med sig jobbet till sorsele..hmm. Tänk om man kunde trolla…
    ”Jag är mig själv, för det finns redan så många av alla andra”

  2. Bodil

    Hehe, jaa, om man har djur måste man ju bo nånstans där man kan dumpa över ansvaret för dem på nån annan när man vill åka bort 🙂
    Kidnappa dina arbetskamrater och förflytta dem kanske? Hm…
    Mycket bra detdär ordspråket 🙂

  3. Lilian

    Hittade dig här av en slump. 🙂

    Åååh vad jag är avundsjuk på er.. Jag vill också fara utomlands och bara vara ledig och sova och slappa (inte för att ni lär göra det, men ändå). Istället för att gå direkt från praktik till jobb och inte få någon semester i år heller. Nåja, nästa sommar får jag i alla fall semester äntligen.

    Ha det så underbart nu så får vi bjuda på middag någon dag när ni kommit hem.

  4. Bodil

    Åh, hej!
    Vi hade det riktigt nice, slappade en hel del faktiskt. 🙂
    Det låter trevligt! Johan har ju koll på när vi är hemma så det är bara å säga till när maten är klar, hehe…
    Ses!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.