HemmaFixare

Hittade en intressant sida häromdagen, www.alternativ.nu

Där finns mycket kunskap samlat om allt från hemmagjorda elverk, skötsel av kaniner, allehanda hantverk och byggnationer, till odling av tobak och allt möjligt annat.

Gå in där och kika runt lite. Själv har jag fått alla möjliga idéer nu, om jag sätter alla i verket kommer denna tomt inte att vara sig lik till sommarn… 🙂

6 kommentarer

  1. Bodil

    Oj, ja det blir väl något helt annat där ja… *rodnar* Ska fixa till den tror jag när jag kommer hem till min dator. (Har inloggningsuppgifterna där)
    Tack för tipset! 🙂

  2. Luttrad

    Nej det behöver du ju inte göra, allt ska ju vara stora bröst och sex i detta samhälle, ta och försvenska den i stället så ska du se vilken trafik du kommer att få till din blogg.

    Om du dessutom skulle lägga in en typ lättklädd bild, så skulle väl vks servrar ungefär knäa.

  3. Ulf

    Nej det tror fasen om du sätter den norska varianten till verket att det inte kommer att vara sig likt på tomten, det kommer nog att drälla av småtomtar.
    Men du, när du liks kör igång, håll dig innanför tomtgränsen 😉

  4. Bodil

    Haha, det är visst sånadär uppseendeväckande rubriker man ska skriva för att få kommentarer *ler* Men nu tar jag och gör om den, så folk inte blir alldelens till sig i trasorna och sen besviken när bloggen inte handlade om vad de trodde… ;P

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.