Franz-Florentz

Nej, det är inte något nytt dansband jag åsyftar i rubriken, det är våran kisse! Hämtade honom i söndags. Han jamade lite när vi satte in honom i buren i bilen, sen låg han tyst tills vi kom fram, då jamade han lite till. Ställde buren inne på toa framför kattlådan så att han skulle hitta den direkt, öppnade burdörren… och ja, där låg han kvar i flera timmar innan han vågade smyga ut. Sen höll han sig gömd (höll inte på att hitta honom nästan) tills måndag morgon, då hörde jag att han var på lådan och sen jamade han lite igen. Då när jag gick ner blev han jättegosig och glad och åt mat. Sen höll han sig undan ett bra tag igen, men nu verkar han ha kommit lite tillrätta iallafall. Vi ställde hans korg under lilla bordet i vardagsrummet där han verkar trivas fint. Imorse när jag steg upp var han alldelens tokgosig, spann och vred och vände på sig.
När vi kom hem från jobbet idag trodde jag han skulle gå runt och jama för att han var ensam, men han låg i sin korg och spann förnöjt när vi kom och kliade honom. Han stiger inte upp i onödan inte.

6 kommentarer

  1. Lilla Y

    Låter ju som ni hittade en riktigt go kisse 🙂 Jag kommer förmodligen hem till helgen, så då måste ja ju komma förbi å hälsa på eran nya familjemedlem 🙂

  2. Bodil

    Oh, du hade redan läst när jag berättade i telefon… och nu hade du redan berättat i telefon innan jag läste! Grattis på födelsedagen igen! =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.