Rovdjuret människa

Kolla in länken här under, klicka på ‘Människa’ i spalten till vänster där.

http://www.de5stora.com/omrovdjuren/

Idag borde jag fålla upp gardinerna jag köpte till vardagsummet. Jag borde även måla listerna som Janne hyvlat åt oss som ska sättas upp vid taket på övervåningen. Sen borde jag nog köra någon tvättmaskin och dammsuga lite.
Fast det är roligare att rita. Jag tycker om min scanner/kopiator/skrivare, den är så användbar. Tack igen för den lilla Yster! :)

3 kommentarer

 1. Lilla Y

  Haha…roligt att läsa om människan som de djur vi faktiskt är :)

  De är ju bra att du är nöjd med den, så den inte bara står och tar plats på skrivbordet. De är så roligt å få se lite av de du ritar här. Vi får väl komma förbi under påsk så kan ja kika lite på de andra djuren du ritat :)
  Kram kram

 2. Bodil

  Precis!

  Ja det måste ni ju. Ritade just en bevingad enhörning som jag (hör och häpna) blev rätt nöjd med. Vilken dag åker ni till Sorsele?
  Kjam kjam!

 3. Lilla Y

  Ohh..ja då måste ja ju komma å titta. Vi åker upp på tordag kväll å så stananr vi till måndag :) Ska bli så skånt me en långhelg hemma :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>