Mera fisk

Nu har jag bytt bil. Eller, jag har kvar golfen, men den står avställd i garaget tills vidare.
Jag och Gabi var i Storuman idag och kikade, var också förbi på Hundkällaren och köpte några nya akvariefiskar, en akvarieväxt och en kattleksak. Fiskarna är zebrafiskar, söta, randiga och snabba. Växten är… grön. Kattleksaken lekte Frans med i en minut eller så.

Håller på att rita ett projekt åt en tjej nu som har tänkt ha ett barndomstema på hela armen, suttit och kollat in bland annat my little pony på youtube. Kom då att tänka på hur gott plasten som my little ponys är gjord av luktar. Jag tror att jag vill ha en. De är så lättskötta jämfört med en vanlig häst. Fast man kommer inte långt dragen i en vagn av my little ponys förstås. Hm.

4 kommentarer

  1. Sara Henriksson

    Jag hade tva My Little Ponies nar jag var liten. Min kompis hade massor, och ett My Little Ponyslott till raga pa allt. Min mamma vagrade kopa mig ett ponnyslott. Ibland ar livet bra orattvist.

  2. Bodil

    Ja, i sanning. Jag hade flera ponys, men inte heller något slott. Men jag fick leka med ett hos en av dagmammorna tycks jag minnas.

  3. Lilla Y

    Visst va de jag som klippte stubbman på en vit ponny med blå man, så att den skulle se ut som en fjording :P

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>