Kusligt

Nu skäller rävarna i skogen. Jag hoppas då att det är rävar, annars pågår det någon form av tortyr där ute av halvmänskliga varelser från underjorden. Det låter verkligen spöklikt.

En anna kuslig sak är Skansnäsvägen. Antingen har jag åkt den vägen så många gånger att jag bara slutat se skylten, eller också finns det faktiskt ingen varningsskylt av något slag innan Örnäsudden. Det är ju en hyfsat kraftig böj på vägen där, borde det inte vara en "varning för tvär kurva" eller något sådant? Det är ju inte bara ett fordon som åkt åt pipsvängen där. Sen så är den väldigt smal, det har ju inte hänt bara en incident på grund av det heller. Idag på vägen hem höll jag ut för ett möte för att inte krocka, och då skar det ner. Tack och lov kunde jag backa upp igen för jag körde så sakta att jag inte for speciellt långt in i snön. Han jag mötte stannade för att se om jag tog mig upp på egen hand innan han åkte vidare, det var väldigt snällt.

 

En kommentar

  1. Sara Henriksson

    Rävarna i London skriker och härjar och skrämmer halvt livet ur mig på nätterna ibland. Låter som om någon håller på att styckmörda en kvinna ute på gatan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.