Ostämt på allsångscafé

Jag tror att det var 24 personer i publiken förutom de två arrangörerna från vuxenskolan och vi fyra i bandet, så man kan väl säga att det var hyfsat fullsatt på hembygdsgården i Sorsele igår kväll. Eftersom jag själv är medlem i bandet Ostämt så kan jag ju inte rescensera oss, men publiken var alla tiders! Tack alla ni som kom och gjorde det till en härlig kväll :)

Vi körde varannan låt som allsång och resten som uppträdande. Några av allsångslåtarna var "Balladen om den Kaxiga myran", "Dagny", "Margareta",  "34:an" och naturligtvis hyllningslåten till Sorsele "Sorsele du sköna".

För er som missade allsången så tar vi en uppföljare lite senare i höst/vinter om allt går som vi tänkt. Välkomna dit!

3 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>