Fotobloggen

Presentation av mitt jobb som bröllopsfotograf

Av , , 0

foto-brollop (8)

Här ska jag försöka ge dig en guidad tur i hur bröllopsfotografering går till. Många vänner och bekanta frågar vad det är jag gör som bröllopsfotograf? Så här kommer min förklaring så hoppas jag att du ska få en tydlig bild av hur jag arbetar med bröllopsfotografering, såhär går det till från början till slut.

Att arbeta som fotograf med en inriktning mot bröllopspar betyder att jag är med från början i planeringen och kommer med tips och råd inför brudparets vigsel.
Jag vill att alla mina kunder ska få uppleva sitt drömbröllop! Det är många olika detaljer att gå igenom vid planeringen och jag vill att du ska ha trevligt när du planerar ditt bröllop och slippa känna en massa stress som är ganska vanligt.

Så hur vet du om jag är rätt fotograf för ditt bröllop? Mitt tips är att du tittar på bilderna på min hemsida och efter det om du gillar mina foton så ta kontakt med mig så kan vi ses och prata igenom vad du har tänkt dig angående bröllopet.

foto-brollop (7)

Ju mer som jag lär känna de jag ska fota desto lättare blir mitt jobb och ni blir mer avslappnande. Hur många timmar tänker du att du behöver våra tjänster? Vissa kunder behöver oss bara i några timmar medan andra vill ha oss med från början av dagen tidigt på morgonen tills festen runt midnatt.

De vanligaste är att vi är med från förberedelserna hos t.ex. frisören och efter det vigsel i kyrkan och sen är vi med på mingel, middag och går efter att tårtan har blivit serverad. Då får vi med de viktigaste delarna från bröllopet.

Jag erbjuder tre olika bröllopsfotografering paket. Priserna för de olika paketen hittar du på sidan ”Bröllopsfotograferingspaket priser”. Det som skiljer paketen åt är antalet timmar som ni vill ha mig som fotograf. Bilderna levereras sen digitalt till er. Passar inget paket? Ja, då kan vi alltid skräddarsy ett paket som passar dina önskningar.

foto-brollop (9)


Etiketter:

Glad Påsk!

Av , , Bli först att kommentera 1

Vill önska alla vänner en riktigt glad och solig påsk!

 

glada-pask

Efter gemensam lunch på Gotthards Krog med grabbarna på foto-byrån samt magen full med påskgodis tar vi några härliga dagars ledighet, äter ägg och påskmat, sen är det dags att ladda upp inför våren och sommarens alla event och nya spännande uppdrag som väntar.

Glad påsk!

Bli först att kommentera

Preshoot innan bröllopet

Av , , Bli först att kommentera 0

Tänkte jag ska dela med mig av lite nya bilder jag tagit som fotograf. Här är ett bröllopspar som bor vid Liljeholmen i Stockholm precis där jag själv bodde en gång i tiden. Mötte upp paret vid Liljeholmskajen för att ta lite test bilder innan bröllopet som jag ska fotografera snart. Hoppas ni gillar bilderna.

preshoot (2) preshoot (3) preshoot (4)

Vill ni se mina senaste bilder jag tagit som bröllopsfotograf får ni kolla in dem på min blogg med bröllopsbilder. Som fotograf försöker jag alltid hitta nya sätt att utvecklas och ta bilder i nya miljöer. Min bildstil och det som ligger mig varmast om hjärtat är dokumentärt foto.

Bli först att kommentera
Etiketter: ,

Sjöstadssvampar

Av , , 2

Hittade några färgglada svampar i Sjöstaden. Alla tycks inte vara lika glada över svamparna dock. Själv så tycker jag att de är fina och lyser upp. Tydligen har det lätt till att ett konstbråk brutit ut i Hammarby Sjöstad. Som handlar om några  färgglada, lysande ”svampar” som staden låtit placera ut långs en gata – till ett antal boendes misstyckande. ”Jag tycker inte alls att de passar in i miljön.

svampar (4) svampar (1) svampar (2) svampar (3)


Etiketter: ,

Bilder från Ivar Los park

Av , , 2

Håller på och går igenom alla bilder jag tog under förra året. Här är några som jag tog i somras från Ivar Los park på Södermalm i Stockholm.

Ivar Los park park södermalm (6) park södermalm (7) park södermalm (1) park södermalm (3) park södermalm (4)

Ivar Los park är en park i Stockholm som är namngiven till minnet av författaren Ivar Lo-Johansson.

Parken ligger på Bastugatan 26 på Mariaberget i Stockholm och har utgång även till Monteliusvägen. På tomten låg två stycken 1700-talshus som revs på 1930-talet. På det öppna utrymme som skapats byggdes några år senare en lekpark som döptes till Mariatäppan. Ivar Lo Johansson flyttade in på Bastugatan 21, som ligger tvärs över gatan, år 1934 och han bodde där till sin död 1990. Då beslöts att parken skulle få namnet Ivar Los park.

Källa: Wikipedia

Parken ligger vid Monteliusvägen och jag brukar alltid gå den vägen när jag är på väg hem från jobbet på webbyrån som ligger i närheten. Den här veckan är första veckan som jag är tillbaka på jobbet efter jul och nyårsledigheten. Har varit en lång vecka dessutom och nu är det skönt att bara vara hemma och vila upp sig. Har börjat läsa en intressant bok om webbpublicering med WordPress som jag kär mig mycket av.

Som webbredaktör blir det vanligare och vanligare att vi får kunder på webbyrån som vill ha hjälp med just WordPress och som konsult känner jag att jag inte haft så bra koll på hur allt funkar i publiceringsverktyget. Boken är riktigt pedagogiskt skriven och finns att ladda ner gratis på nätet via en sida som heter Smashing Magazine. Så förhoppningsvis har jag snart lika bra koll på WordPress som jag känner att jag har på Drupal och Episerver som är de system jag arbetat mest med innan.

Allt gott!
//Markus


Etiketter: ,

Foton från båtturen i somras

Av , , Bli först att kommentera 2

Lite bilder som jag tog i somras när jag var ute med min kompis Rogge och åkte med hans båt! Längtar efter sommaren och värmen nu!

tur med båten (1) tur med båten (4) tur med båten (5) tur med båten (13) tur med båten (14) tur med båten (15) tur med båten (16) tur med båten (25)

Bli först att kommentera
Etiketter: , ,

Bilder från i somras

Av , , Bli först att kommentera 4

Här är lite bilder från i somras. Blev ganska många bröllopsbesök för mig det här året! Tror jag varit på fem bröllop totalt och då varit fotograf på tre av dem. Synd att det inte blev flera.

fotografering bröllop fotobloggen (1) fotobloggen (7) fotobloggen (10)

 

Men hoppas det blir fler tillfällen för bröllopsfotograferingar det här året. Vill man anlita mig som bröllopsfotograf kan ni se fler av mina fotograferingar här.

Bli först att kommentera
Etiketter: ,

Hej fotobloggen!

Av , , Bli först att kommentera 3

Jag tänkte att jag kanske skulle presentera mig själv; jag är 26 år och gillar att fotografera, speciellt på bröllop som bröllopsfotograf. Mina andra intressen är saker såsom att spela dator-spel, skriva musik, läsa bra böcker, lyssna på musik och äta god mat! Älskar Pizza!! :D Jobbar även extra på distans på en webbyrå i Stockholm som webbredaktör vilket jag trivs väldigt bra med!

Anyways, här kommer ett smakprov på en bild! Vad tycks?

fotobloggen (7)

Hoppas att ni vill följa min utveckling som redaktör för webben på den här bloggen.

Min mail markuskebbel@gmail.com om ni vill kontakta mig.

// Markus Kebbel

Bli först att kommentera
Etiketter: , ,