Fotobloggen

Tips för dig som söker billigt boende i Stockholm i sommar

Vi brukar börja vår semester med att besöka några släktingar i Stockholm. Så tänkte dela med mig av mi a tips för att hitta bra och billigt boende i Stockholm när man är på besök. För camping så finns det ett stort camping område i södra Stockholm som heter Sätra eller Mälarhöjdens camping, där bodde vi tidigare år för att det var bra och billigt. Nu för tiden så föredrar vi att bo ett par nätter på vandrarhem. Det vi blev rekommenderade var vandrarhemmet på Zinkensdam på Södermalm som vi tyckte var väldigt bra, dels för att det är billigt men för att det ligger så centralt. Vilket var nackdelen när vi bodde på camping-området tidigare.

Om du letar efter billigt boende på Södermalm i Stockholm, kan du överväga följande alternativ:

Budgethotell: Det finns flera budgethotell på Södermalm som kan erbjuda prisvärda boendemöjligheter. Vissa exempel inkluderar Hotell Zinkensdamm, M/S Birger Jarl – Hotel & Hostel och Hotel Hornsgatan.

Vandrarhem: Vandrarhem är vanligtvis mer prisvärda än traditionella hotell och kan vara ett bra alternativ för budgetresenärer. På Södermalm finns flera vandrarhem som erbjuder prisvärda sängplatser och delade faciliteter. Exempel på vandrarhem inkluderar STF Zinkensdamm Vandrarhem, Skanstulls Vandrarhem och Långholmen Hostel.

Airbnb: Genom att använda plattformen Airbnb kan du hitta privata rum eller lägenheter att hyra på Södermalm. Det kan vara ett kostnadseffektivt alternativ, särskilt om du reser i grupp eller planerar att stanna under en längre tid.

Hotellbokningssidor: Genom att använda hotellbokningssidor som Booking.com, Hotels.com kan du jämföra priser och hitta erbjudanden på hotell på Södermalm. Dessa sidor listar olika hotellalternativ och ger dig möjlighet att filtrera efter pris, betyg och bekvämligheter.

När du söker efter boende är det alltid en god idé att jämföra priser, läsa recensioner och ta hänsyn till platsens närhet till de platser du vill besöka.

Södermalm är mitt i smeten och är ett populärt område. Det finns massor med restauranger och uteserveringar som alltid är fullsatta under högsäsong. Kom också ihåg att priser kan variera beroende på säsong och tillgång, så att boka i förväg kan hjälpa dig att säkra de bästa priserna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.