En dag i Polen 10 Juni

 Efter att ha vaknat på bussen vid Poniatowa, så gick vi in i slottet för att få en god frukost som bestod av pannkakor och goda jordgubbar som några polska elever hade gjort i ordning till oss. Sedan satte vi oss i bussen och de polska eleverna följde med oss i sin bil för att åka till en polsk stad som kung Kazimir hade grundat.

Där gick vi längs vattnet och kollade på båtar vid en hamn. Vattnet luktade kohage. Efter det så gick vi upp för några trappsteg för att titta på en fin kyrka och sedan tog vi kort på dem som ska till Euroscola. Sen gick vi uppför jättemånga trappsteg som var ojämna och stora och som ledde upp till ett berg. Där var det tre stora kors med text på, och så såg vi hela staden uppifrån och det var en mycket fin utsikt. Sedan gick vi ner för att köpa souvenirer.

Efter shoppandet gick vi tillbaka till bussen. Då följde de polska eleverna med oss in, för att åka till en jättefin restaurang. Där åt vi kycklingschnitzel med potatis och god sallad. Efter att vi hade ätit, lämnade de polska eleverna oss. Sen satte vi oss i bussen för att åka mot Kraków. Det var allt jag ville skriva om 🙂 /Heléne Ågren 

3 kommentarer

  1. Conny Fjällström

    Roligt att höra från er, fortsätt skriv och rapportera. Var nöjesfältet höjdpunkten? Sen kommer Euroscola där ni får öva engelska.
    We had a nice break-up yesterday. Have a good trip.

    Conny

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.