En förföljares trosor

Idag när jag gick hem sneglade jag på löpsedlarna som jag snarare finner som underhållning och nöjen än verkliga nyheter. På just Expressens löpsedel kunde man läsa följande:

Bombexperter skickade till Madeleine. Stalker gav henne sladdar och trosor.

Det är en fullkomligt lysande löpsedel att smeta upp! Det är mest synd om Idol-Camilla som frenetiskt söker uppmärksamhet i mediabruset. Vem kan slå Madeleine?! Ingen!

Förutom att denna nyhet är en total icke-nyhet är det sjukt underhållande. Nånstans i Sverige har vi en förföljare (stalker heter det tydligen numera, svengelskan in på Expressen) som har tagit sig tid att "stalka" just vår folkkära prinsessa Madeleine. Faktum är att denna person har psykiska problem när man ska börja förfölja folk. Dock har personen mödosamt gett, antagligen i nån form av paket, SLADDAR och lite trosor till henne. Jag måste nästan utgå från att det är en galen kille där ute som förföljer prinsessan, trosorna avslöjar liksom det hela. 

Skit i att det var sladdar i paketet vilket  kanske är roligt i sig men jag hakar upp mig på tros-fenomenet. Vad är det med trosor egentligen? Ta komedifilmer såsom American Pie eller någon annan pubertal film så är det ta mig fan alltid nån kille som smyger sig in hos sin polares snygga systers sovrum och gräver reda på trosorna, lägger de prydligt över näsan och andas in ångorna. Det enda som du får in genom näsborrarna är urinstink och fisränder, otroligt sexigt och romantiskt. Ändock ser killen som leker runt med trosorna väldigt nöjd ut. 

Nu kanske det är så att trosorna skall symbolisera något slags pris eller erövring, nåt att visa upp för polarna: "Kolla in mina urindränkta trosor jag snodde från mitt senaste knull!". Vem fan bryr sig. 

Vår folkkära Madeleine-förföljare, han gör tvärtom istället, han ger bort trosor till Madeleine och lite sladdar bara för att krydda det hela på nåt sätt. Så EGENTLIGEN är det Madeleine som samlar på priser från sina förföljare och är väldigt nöjd över detta.

Men seriöst, trosor är inget märkvärdigt. En riktig förföljare skickar ju nyligen tagna bilder på henne för helsicke! Amatör.

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.