Högerexperi(m)ent







 

70 000 fler i utanförskap. 9 % är arbetslösa – på väg mot 10,4% enligt KI. Nära 30% av våra ungdomar är arbetslösa. De sjuka och handikappade ska piskas in i arbeten – som inte finns! Arbetsrätten och köerna till arbeten liknar 30-talet enligt kvällens uppdrag granskning. Den ”nya arbetsmarknaden” är en dröm för arbetsgivarna. ”Stöld” säger en intervjuad.

 

Arbetslösheten enligt konjunkturinstitutet. OBS hur det sjönk under förra regeringen och ökat under Reinfeldt! Och han skryter om att vara "regeringsduglig" och framställer sig som "erfaren". Tabellen säger allt!

 

I drygt 3 år har vi blivit utsatt för ett nyliberalt högerexperiment med Reagan och Thatcher som rättesnöre. Stora skattesänkningar för de rika i hopp om att det ska skapa jobb. Ironiskt nog så kallar man det för ”arbetslinjen”.

 

Pensionärerna får betala högre skatter än löntagare. Att vara pensionär har blivit att bli betraktas som skyldig av regeringspartierna.

 

Av 100 miljarder i skattesänkningar har högst 10% bidragit till ökade jobb. I huvudsak inom tjänstemannasektorn. Den överväldigande delen har lett till sparande och inköp av resor och kapitalvaror från andra länder. Det är hos kineskommunisterna som jobben har skapats.

 

Högerexperimentet har gått på grund!  Vinnarna är dom rika!

Regeringen klyver Sverige och låter riskkapitalbolagen ta hem vinsterna utomlands!


Den här regeringen experimenterar med våra skattepengar!

 

 

 

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.