Manga- tjej med purjolök

Heja Ume-TV! Tack för att ni visar den "sjungande manga- tjejen med purjolöken" :) Det är en käck liten melodi, som väldigt lätt fastnar i huvudet och stannar där… Men det är ju en trallvänlig trudelutt och tjejen ser glad ut… Jag skrattar varje gång jag ser den! Tack!

4 kommentarer

 1. Minna Toivanen

  Manga = bok
  Anime = Tv

  Så det blir ”Anime-tjej med purjolök”! Om du känner du imponerad av mina kunskaper kan jag även avslöja vilken serie klippet kommer ifrån, avsnittsnummer och vad karaktären heter :P
  Nej nu ska jag nörda mig någonannanstans.

 2. Minna Toivanen

  Då ska jag kasta ljus i ditt mörka ovetande liv och avslöja att klippet kommer från andra avsnittet av den otroligt populära serien ”Bleach”, karaktärern heter Orihime Inoue, även hon jävligt populär. Och det har inget med hennes stora bröst att göra, nej nej.
  Här länkar jag till klippet, 3:10 ser man den korta scenen :
  http://www.youtube.com/watch?v=WQN1hHAD-kg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>