Handlingar & konsekvenser…

Angående min medverkan i Gd…

Min tanke med att dela med mig av mitt sätt att hålla igång livet med hjälp av träning (avgörande för att dumma kroppen ska fungera överhuvudtaget + balsam för humör,psyke och själ) de få gånger jag har några ”bättre” minuter per dygn eller vecka var för att ge hopp till någon i liknande situation…

Något jag ångrar djupt idag efter ett samtal från försäkringskassan.

Dom startar en utredning på mig nu då jag i reportaget svarat på frågan om intressen o berättat att jag varit till Thailand o Turkiet.

Att jag både dubbelkollat och trippelkollat med mina läkare räcker inte.

Jag borde ha bett försäkringskassan om tillåtelse innan jag hälsade på min släkt eller innan vi försökte få en andningspause efter allt elände o bedrövelse i samband med min sista förlamning.

Det tar jag på mig att jag inte visste!

Förlåt, hade jag vetat så hade jag ju givetvis gjort det!!

Dom ska nu utreda hur mycket pengar jag ska betala tillbaka till dom då jag inte har rätt att åka utanför EU utan deras ok.

Dessutom berättade hon att dom kommer ge avslag om jag ansöker om fortsatt sjukskrivning + att de inte godkänner den stora 2 dygn långa utredning med läkare, psykolog, sjukgymnast o arbetsterapeut som jag gjorde i Sundsvall med orden ”dom är bara inhyrda specialister, vår läkare här har tittat på dina papper o han anser att du har full arbetsförmåga”…

Att det var ett krav från försäkringskassan med den utredningen spelar ingen roll.

Inte heller att överläkaren från Sundsvall berättade att han under alla sina år med utredningar aldrig behövt sätta så höga ”poäng” på någon och att han verkligen beklagade att jag behöver slåss i min situation bryr de sig inte om.

Att jag får råttgift med 2-6 veckors mellanrum verkar min handläggare här i Gävle inte alls ta hänsyn till?

Jag förstår verkligen ingenting?

Hur sjuk ska man vara för att slippa bråka och slåss för att ”få vara” sjuk??

Behöver jag säga att Bella är trasig, ledsen, panikslagen och orolig?

Helt rätt sinnesstämning i min situation med dumma kroppen.

Handling och konsekvenser…

4 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Mäh… va**aan…?? Det var det jäkligaste.. 🙁 Förstår att du blir orolig… det är hemskt med den här häxjakten på sjuka människor och de som brottas med funktionsnedsättningar!! Åh vad irriterande… Hoppas verkligen att den här stormen lägger sig snabbt och att du får vara ifred!!

    Kram

  2. grandmother

    Vad?! Har de tappat det sunda förnuftet på FK…. jag beklagar verkligen och hoppas att de ser hela bilden när det gäller din situation.

    • Gabriella Eker Larsson (inläggsförfattare)

      Ärligt talat så vet jag inte vad som händer…
      Visst förstår jag att det kan vara svårt att se hela bilden eftersom jag försöker fokusera på allt positivt istället för att gå omkring o se ut på utsidan som jag mår på insidan.
      Men med tanke på alla underlag och alla läkare som gång på gång försöker skriva så Fsk ”förstår” och ändå så har vi den här diskutionen…
      Suck.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.