När bägaren rinner över…

Inlägg som jag nu på morgonen lagt upp offentligt…

Passar lika bra oavsett vilken stad det än gäller…

Hej alla Gävlebor ❤️

Mitt namn är Gabriella Eker, men Bella fungerar precis lika bra.

De som känner mig skulle säga att jag är en glad, trevlig och mycket social tjej, jag älskar att träffa nya människor!

Däremot så blir jag mycket ledsen när jag blir utstirrad, när folk pekar på mig och som nu allra senast, mitt inne på Gallerian Nian blev påhoppad av en äldre dam.

Kvinnan som grep tag i mig, puttade på mig och sedan högt och tydligt skrek: Du borde skämmas! Jag är minsann stolt över att vara Svensk!

Min gissning är att hon tolkade min avsaknad av hår, i kombination av mina för dagen valda kläder som var svarta, som ett ”tecken” på att jag är rasist eller ngt ännu värre?

Snälla rara söta tant, inget i ditt antagande stämmer, även jag är mycket stolt över att vara Svensk!

Jag blev så vansinnigt chockad och ledsen att jag inte hann bemöta ditt påhopp, jag är ”bara” sjuk och därför lyser mitt hår med sin frånvaro.

Inte heller bits jag eller luktar illa 😉

Det här var absolut inte första gången jag blivit påhoppad på liknande sätt, ofta händer det när jag tex står i en kö på affären, vilket leder till att jag sällan och aldrig vill vara ensam i offentliga miljöer just pga bemötandet jag får.

Nästa gång du/ni ser mig så kom gärna fram och fråga så berättar jag gärna mitt livs historia.

Anledningen till att jag väljer att gå ut offentligt så här, är för att medan jag fortfarande orkar reagera, så kanske jag kan hjälpa någon annan i samma situation.

Önskar er alla en underbar sommar ❤️❤️❤️

IMG_9318

6 kommentarer

  1. Marie Pettersson

    Hej!
    Läste precis om vad du råkat ut för.. ???? Fan vad less jag blir på en del människor.. Tycker du är otroligt vacker som person både utvändigt, men framförallt invändigt. Fortsätt kämpa o ge röst om dem som inte vågar!!!
    Kramar Marie

  2. Anncharlotte Johansson

    Så ledsen och förbannad jag blir. En av mina närmaste vänner har tappat allt sitt hår efter en lyckad behandling. Hon fick till slut byta benmärg för chans till överlevnad. Efter ca tre år slet hon av sig peruken och tyckte att det fick vara nog. Min vackra fina vän. Gapar över att det finns så trångsynta människor fyllda med fördomar. Håll ditt huvud högt, var stolt över vad du klarat av. Du är väldigt vacker!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.