Fotbollsengland

Engelsk fotboll - här och nu.

Skadekris och målkalas!

I måndags spelade West Ham United hemma mot Burnley FC och det kan inte ha gått bättre för det nedflyttningshotade Londonlaget. Slutresultatet skrevs till 5 – 1 efter mål av Hitzlsperger, Carlton Cole (2), Reid och avslutningsvis Reid. Tröstmålet för Burnley i 71a minuten stod Jay Rodriguez för.

____

Igår (tisdag) så spelades ännu en Premier Leaguematch och det var Tottenham Spurs som gästade Blackpool och det var hemmalaget som gick ut hårdast med 1 – 0 efter 18 minuter mot alla odds även slår in 2-0 minuten innan paus. Målskörden stagnerar efter paus och det dröjer fram till 80e minuten innan Blackpool sparkar in 3-0 i form av Ormerod. 3-0 för Brunley mot tottenham alltså! Tröstmålet för Tottenham kommer på övertid av ryssen Pavlyuchenko och han sätter därmed punkt i målprotokollet. 3 – 1 alltså i matchen mellan Blackpool och Tottenham.

____

Chelsea var även involverade i en Champions Leaguematch igår och det var FC Köpenhamn som stod för motståndet. Chelsea gästade parken och gick konfortabelt ifrån efter 2 mål av Nicolas Anelka.

____

I skrivande stund leder Arsenal hemma mot Stoke City med 1 – 0 efter mål av mittbacken Squillaci i 8e minuten.

Manchester United spelar även CL borta mot franska Marseille och där står det fortfarande 0 – 0.

____

Arsenal, som jag nämnde ovan, har även drabbats av en skadesmäll. Van Persie, Koscielny och nu även spanjoren Cesc Fabregas har rapporterats skadade men inför cup-matchen i helgen ser endast Cesc att bli frånvarande. Möjligen att de RvP och Koscielny står över ändå, men de bör vara återställda enligt fk.se

Rapporter pekar också på att Manchester United ska bjuda dryga 300 miljoner för Palermos unga stjärna Javier Pastore.

____

 

Kortkort, men så kan det va ibland.

på återseende.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.