Sammys Golfblogg

Custom Fitting

Såja!

Nu är mina gamla stickor sålda och jag gjorde en resa till Sundsvall för att göra en Custom Fitting på Dormy.

Var lite osäker om vad jag skulle köpa för klubbor så jag bestämde mig för att inte titta på vad de var för märken utan ta en klubba och bara känna efter vad som kändes skönt när jag slog. Jag fick hjälp av Mattias på dormy med en massa olika skaft, klubbor m.m. och helt enkelt provade mig fram till jag kände att YES, detta känns rätt.

Efter en massa bollar slagna (mestadels åt vänster) så hittade jag dem som inte gick inte sååååå mycket vänster och tyckte detta skulle passa mig bra.

De blev ett par Cobra S2 Forged med ProjectX 5.5.

Jag trodde själv att jag skulle minst ha 6.0 men enligt en bra svinganalys och tester hittade vi att de skulle passa som bäst.

Så nu är de bara att vänta 4-6 veckor innan de dimper ner så man kan kasta sig ut på banan och börja svinga 😉

På ons åker min sambo över till England för att hälsa på sin bästa vän så de blir lite ensamt hemma ett par dagar. Får se till att dansa lite på bordet (thihi) nu när man är själv. Närå kommer att sakna min lilla snuffsa.

Kram på er! 😉

3 kommentarer

  1. Sammy

    Jag jobbar på IKSU så de är mycket möjligt att du träffat mig där.
    Samt att jag har en mycket god vän som jobbar på GE Healthcare.

  2. Tomas

    Halloj där, har just landat efter en magisk golfvecka i Turkiet, Belek. Oj vad golfsugen man är nu, vart å slage på ranchen för det verkar vara en tid kvar tills vår bana här i Norsjö är framme Hmmmmm

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.