Lite sommar nytt!!!!

Vilket fint väder vi har fått i helgen. Det känns som sommaren har anlänt på riktigt. Idag har jag vaknat pigg och frisk. Vad ska man önska idag? Solen skiner, krattningen är igång och många har börjat göra fint på sina tomtar. Härligt! Tack vare vårvärmen.

Idag har vi varit i Hörnefors dit min sambos föräldrar har stugan. Vi for dit vid sju tiden och kom hem till Rundvik kring ett. Sambon och hans pappa har gjort mycket idag. Jag hjälpte de lite men jag har mest suttit och läst min bok. Jag har till och med frusit där på morgon men efter några timmar har jag fått värme. Efter duschning åkte vi till Nordmaling igen och Kalle (min sambos pappa) bjöd oss på mat. Och nu är jag hemma och ska fortsätta läsa boken.

 

"Sommar nyheter"

Vi närmar oss till sommaren och jag tänkte ändra lite layout eller något somrigt på min blogg. Ni som har följt Gracesblogg har märkt att jag byter ofta min layout eller toppbild. Jag gör det för att få lite liv i min blogg dessutom gillar jag färger och att det ska bli lite fint. Jag gjorde därför en ny toppbild igår. Så här ser det ut.

 

Något annat är att jag har fått ny frisyr. "New look" kan man säga på engelska. Jag vet inte om det passar på mig eller inte. Men jag gillar min frisyr nu.

 

Se vad mycket hår jag klippt bort.

Jag ska komma tillbaka hos frissan någon dag i veckan för att få klippa lite mer på baksidan.

 

Men först ska jag titta i mitt schema när det passar mig för att få klippa mitt hår igen. 🙂

 

 

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.