Söndag :)

 Ångest söndagen för många?och många som mår dåligt idag efter en ute kväll igår? haha Själv mår man prima har inte festat på 2 veckor och d känns jätte bra, förra helgen var det en hel helg hos Emil då vi fick åka ut med hans pappas båt vilket var jäääätte kul 😀 guppade jätte, ville fiska jag men det ville inte Emil men kanske nån annan gång då 😛 sen vart det filmer & playstation 3 en skön helg, och denna helg har bara spenderats hemma!
 Jobb väntas i morgon för många, Dock inte för mig dåra för mig väntas det att plugga massa och gå igenom en hel del för veckan därpå har jag prov o social omsorg känns rätt tungt att göra en kurs på 4 veckor inkl provet men det har gått bra jag har kämpat på bra tycker jag 🙂 Sen kommer jag få sitta i telefon med Roslagssparbanken i Rimbo för att min internetdosa har blivit spärrad ja Alvin kom åt den och tryckte in fel kod 3 gånger och min bank jag har e en sparbank och en fristående så Swedbank kommer inte åt mitt konto 🙁 Så dem kan troligtvis inte hjälpa mig sa dem i telefon men att jag ska komma in endå och så får dem se vad dem kan göra, men har ju mamma nere i Rimbo så hon skulel gå in på kontoret och då skulle jag ringa och jag hoppas jag hoppas dem kan lösa det  bara via telefon 🙁 och med mammas närvaro o  legg. Min internetdosa måste jag ju ha för att kunna betala hyra räkningarna osv 🙁 ..
Åh vilken glad unge man har idag då, frågar om maten e god får till svar i skrik; NEJ, Dumma mamma .. Ahapp? Tackar tackar haha..  Härligt och va mamma i bland! 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.