vad hände med mig egentligen?

Oj hej här var det länge sen jag uppdatera tänkte det är dags för er nyfikna vad som hänt!
Jag vet att det finns många hörnefors bor som undrar & jag vet att det snackas en hel del också och en gång för alla så tänkte jag berätta den HELA sanningen!! 
Ja jag har flyttat från Hörnefors med ett leende på läpparna, & vart flytta jag? Jo jag flytta till Norrköping, Som alla hört "hon flyttar till en kille hon vart tillsammans med i 2 månader" hmm nej jag flytta defenetivt inte för hans skull ah kanske lite råh, Men först innan jag ens träffade honom så hade jag små planer på att flytta hit för min bästa vän bor här, Sen träffa jag min pojkvän här och då vart det ja varför inte flytta? Men jag såg inte detta som att de ska ske på nån månad så där, så jag försiktigt börja söka jobb inom 2 månader satt jag med ett jobb på telenor kundservice här i Norrköping och jag jag flyttade ner och blev inneboende hos min bästa vän,sen hände lite grejer som är privat så vi leta akut lägenhet och vi fick en och flytta då ihop, Idag har vi vart tillsammans mer än 6 månader och är lyckliga.. 🙂 Jag är glad som kommer i från Hörnefors faktiskt så mycket skit som jag hört på mina 3 år jag bott där har jag aldrig hör så länge jag bott i stockholm,  synd de för jag trivdes med dem jag känner och faktiskt tycker om, Men sen att höra massa skit prat äcklar mig hur folk kan va faktiskt , jag e glad att slippa bo där men kommer glädligen och hälsa på, de räcker för mig 🙂  Så ni som snackar kan lägga ner ni är bara avundsjuka som kan ta mig vart jag vill och är stark att byta stad inte en gång utan två gånger :)) happy me!! 

Jag kommer fortsätta blogga på VK har inga planer på att lägga ner denna blogg faktiskt, tänkte kan ju va kul för Umeå och hörnefors borna som intresserar sig för att snacka om mitt liv att läsa nyheter och skvallra lite har jag inte rätt? 🙂 Finns en speciell person jag saknar väldigt mycket och det är min fina vän Emil, om jag endå kunde packa ner honom och ta med han hit. Han är den enda ärligaste människan i Hörnefors vill jag lova, den tjej som får honom ska vara lycklig asså för en sån kille hittar man inte någonstans! 


 

– Jag lever jag lovar 🙂

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.