Saknar väldigt mycket!

För ett tag sen förlorade jag en väldigt bra vän, Han vart mördad i det lilla samhället Vallentuna, knivskuren 8 hugg samt stampad på huvudet. Fallet togs upp i Efterlyst och uppmärksammades i Media, 9 dagar kämpade han med sitt liv på sjukhuset tills de dem sett att han är hjärndöd och då stängdes reseratorerna som höll honom vid liv av, Idag går en på fri fot , en sitter häktad och en frisläppt, Det har gått över 2 månader nu och saknaden är enorm. Kan inte förstå vad som händer i detta samhälle, 3 av mina vänner är nu borta och mitt hjärta orkar inte hur mycket som hällst, Saknaden av Familjen , saknade vänner & släkt som gått bort & så här till julen är det extra jobbigt då alla samlas och umgås, bryr sig om varandra och ska skratta, kan vi skratta nu? varje år går vi till kyrkogården med ljus istället för att gå hem till varandra med paket, det känns tungt! 
Vila i frid alla! 

Vila i frid min vän du är förevigt saknad! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.