Hemma från Öland!

Nu är vi hemma igen från öland, har vart 3 underbara dagar där 🙂 Första dagen va vi på stranden vi kom på EM så vi gick bara ner på stranden och plocka lite fina stenar som finns där och kasta macka i havet och doppa fötterna hur mys som hellst, sen gick vi till ica handla kort o godis la oss i tältet o spela lite och bara myste, 2a dagen spendera vi i södra delen av öland på Djur och nöjesparken jätte trevligt och sedan EM – kvällen några timmar hos min moster på neptuni campingen drack vin och åt cheesecake, sedan vid 23 tiden gick vi tillbaka till vår camping la oss och sov checkade ut dagen därpå och åkte till böda sand ett tag och tog med lite sand hem, ska fixa en grej med sanden och stenarna kommer bli fin fint, bild kommer 🙂 Nu är vi iaf hemma och jag e super trött och seg, så det blir ett bad snart och sedan lägga sig för i morgon väntas jobb.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.