*** Kerstins Fotoblogg ***

En ny dag med Tiger..

Efter en natt där matte fått sova sisådär så är Tiger pigg som en mört. Har busar på här med råttorna vi köpt åt han. Andra stunden ska han va uppi mig och helst då på tangentbordet. Han kurrar som som 10 katter samtidigt 😉 Här kommer bilder från dagens lek 🙂

Kram Kerran 🙂

Är det bara jag som tycker att han smälter in i golvet??

6 kommentarer

  1. Josefin Isaksson

    Hej Kerstin!

    Vilken fantastiskt fin katt! Får inte ha husdjur i huset där jag hyr min lägenhet, så jag blir grymt avundsjuk på dem som får ha djur.

    Är jättedålig på att svara på kommentarer, men ville i alla fall säga att jag ju såg dig i Vännäs för några helger sen också 🙂 Kände igen dig från bloggen, och var jättenära att gå fram och hälsa. Det blir ju lite så när man läser om någons vardag – att det helt plötsligt känns som att man känner en person bara för att man läser dennes blogg ofta.

    Kram på dig!

  2. Kerstin Wänman

    Svar till Josefin Isaksson (2009-10-08 14:09)
    Ja, nog är han fin.. Duktig framför kameran är han oxå 😉 Trågigt för dig att inte kunna ha djur. Det är ju det bästa som finns. Jag har varit utan 1 år nu och det har varit jobbigt. ”Ett liv utan djur är inget liv” är mitt nya motto..
    Nästa gång vi träffs om det så är i Vännäs eller nån annanstans, då hälsar vi. Jag håller med dig om att det känns som man känner varann.

    Kram på dig med!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.