Minus 29,5!

 Idag är det kallt! Ledig idag, sitter fortfarande insvept i min härligt, varma morgonrock och gruvar mig för att börja klä mig för att ta en prommis med hunden, en kort prommis blir det idag!

Hade planerat för en bussresa ner till Sorsele idag för klippning men min frissa är tyvärr sjuk så det blev inget av den resan. Vi ska ju ner på Företagsfest på lördag så jag hade tänkt göra något bra av hårskallen men nu får jag vara som jag är! Det ska säkert gå bra det också.

Igår pajade våran huvuddator och i och med så fungerade inga kassor vilket till följd att vi måste stänga butiken. Ringde vår support som kunde fixa att föra över databasen från huvuddatorn till kassadatorn så efter ett par timmar kunde vi köra kassorna igen. Nu blev det köp av ny dator som kommer till veckan, jag begärde att få en som skulle hålla livet ut men någon sådan garanti kunde dom inte lova! Men en mycket modernare skulle dom i alla fall skicka.

Det här innebär också att vi inte kan kolla våran e-post! Så är det någon som läser detta och vill nå oss per mail så maila då till min privata: [email protected].

Avslutar med citatet "Inget varar för evigt – inte ens dina problem".

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.