Min Resa

Veckan som varit

Det har inte varit en vanlig vecka eftersom måndag var helgdag och jag passade på att ha lite extra påsklovsledigt en dag med min dotter.

Det bästa med denna vecka är att jag har träffat Ida, min personliga tränare, och gjort ett träningsupplägg. Riktigt bra är att jag har fått ett program som jag enkelt kan köra hemma eller då jag är på resande fot. Det känns bra att veta att jag kan upprätthålla träningen på ett enkelt sätt då jag är på tjänsteresa, i princip kan jag göra det på hotellrummet! Jag kan också träna hemma du lillskruttan har lagt sig.

VK har startat sin artikelserie och det har varit intressant att få ta del av reaktioner på den första artikeln. En fråga som min mamma fick var om jag är tjänstledig för att hinna med all träning. ?? Det gäller att hitta en rutin och planera in träningen. Jag bokar in mina träningspass i min kalender så att jag verkligen säkerställer att jag tar mig tid för träning under veckan. Annars blir det lätt för mig att jag sjunker ned i soffan och fastnar där för kvällen. Det gäller också att hitta vilka tider som passar bäst för en själv. Direkt efter jobbet? På morgonen? Då barnen lagt sig? Då jag har olika rutiner varannan vecka anpassar jag min träning efter det.

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.