det är över

Våga vilja mer.

Jag älskar när jag kommer till insikt med mej själv. Jag skulle kunna tänka mej alla har sitt eget sätt att göra det. Vad det betyder för var och en att göra det. Jag tror att jag delar in mitt liv i små perioder på några månader. Jag lever en tid och sedan efter som att den löper på så utvärderar jag för mej själv om det här är det livet jag vill leva.

Det finns alltid saker med sig själv man vill ändra. Men samtidigt är det viktiga att inte ändra på det som gör en till de man är. Extremt omanligt sagt. Men så är det. I alla fall så utvecklas man. Man förändras och så gör även ens mål i livet. Det har dom gjort. Jag kallar de att jag har kommit till insikt. För stunden i alla fall.

Senaste gången jag bestämde att jag ville förändra mitt liv så tog det några månader så satt jag på Gran Canaria och gjorde ett jävligt bra jobb. Jag är så otroligt stolt över den tiden. Jag är tacksam för allt jag fick vara med om och jag önskade att alla fick vara med om det.

Jag kom just på en sak till. Jag har ett helt sinnessjukt kontroll behov. Jag vet att jag borde ha mer tro i mina med människor ibland. För de ber jag om ursäkt. Men  jag måste verkligen våga lämna saker bakom mej. Eller jag måste våga lämna personer bakom mej. Även personer växer ifrån varandra. På gott och ont. Mest gott.

Hur avslutar jag? Det är dags för en förändring. Det känns roligt, spännande, jobbigt, och otroligt bra. Ärligt talat. Jag vill inte att folk ska ta mej för givet. Jag vet att jag kan bättre. Och jag ska allt visa det. Mest av allt för mej själv. Nu kör vi…

 Pelles blogg – Friskt vågat, Allt vunnet

 

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.