det är över

Sött. Sweet. Awesome.

Jag tycker det är otroligt tillfredsställande att blogga på vk.se. För det första så har jag ingen aning vem som läser som jag skrev förut. Men något jag trivs med är också att jag når en lite äldre målgrupp än den fina 13-14års åldern.

Sedan vet jag inte om jag själv beter mig så mycket bättre än dom tonåringarna men det är en annan femma. Det är min grej helt enkelt att vara så extremt omogen att det tillslut när alla tappat hakan väljer att uppfatta mig som konst.

Jag vill bara avsluta med en liknelse. Jag har en mycket fin vän som också bloggar här på vk.se. Våra bloggar är rätt lika. Vi skriver massor om ingenting och ingenting verkar ha med något som helst att göra. But still! Så får vi helt olika kommentarer i bloggen.

Malin fick i helgen kommentaren:
"Är snyggingen singel eller?" Ja då undrar någon om Malin är singel med andra ord och jag känner på mig att han låter aningen besudlande i tonen i texten.

Jag fick i samma stund en dam som tackade för ett recept:
"Tack för receptet kakan blev saftig och god Jag provade även utan kokos och den blev god iaf"

Det säger på något sätt allt om vilken typ av läsare vi drar till oss. Men jag ska avsluta med att säga att jag är ytterst tacksam för att någon som helst hittar hit och framför allt att någon vågar baka mina recept. Kram på er!

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.