det är över

Pelle den store.

Jaa det finns säker flera kategorier för er som är lite fyndiga som den rubriken kan passa på. Den jag tänker på är att jag har haft halsfluss nu i två veckor och mitt i detta även passat på att fylla 23. Tjugotre. Jag är inte 23 utan tjugotre. Det känns bättre. Jag är nämligen så mycket mer än bara en siffra,

Hade en fantastisk födelsedag och fick helt galet bra pressenter: Några exempel är Salt och pepparkvarnar. En riskokare, lite kläder, en äppelskalare ala hulda, En gammaldags våg till köket, Ett olivträd och en taklampa till sovrummet som jag köpte till mig själv fast jag inte hade råd.

Jag har varit sjukskriven från jobbet och nu hunnit komma tillbaka. Jag är så seg i händerna. Hatar att inte vara rapp. det går segt. Det kommer väl. Man kan bara hoppas. annars så får jag chansa på en ny karriär i någon slags slowdance.

Jag är dessutom mysigt hemma. Ny te kopp också! Jag kände att jag besudlat de gammla på ett sätt under halsflussen att jag bara inte kunde se på dom på samma sätt längre. jaa ni fattar. Nya har jag nu så dom gammla får återhämta sig.

Pelle den store. Ett år äldre.

 

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. AFA Försäkring

    Hej!

    Jag jobbar med uppsökande kundtjänst för AFA Försäkring och såg
    att du skriver att du är sjukskriven.

    Du kan ha rätt till ersättning från oss om du jobbar på en arbetsplats som har kollektivavtal (och 90% av alla anställda i Sverige täcks av kollektivavtal).

    Här kan du läsa mer om vår sjukförsäkring: http://www.afaforsakring.se/sjukforsakring

    Ring oss på 0771-88 00 99 på vardagar så kan vi hjälpa dig vidare.
    Vill du veta mer om uppsökande kundtjänst och hur vi hittade dig kan du läsa det här:
    http://www.afaforsakring.se/uppsokande_kundtjanst

    MVH

    Magdalena

    AFA Försäkring

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.