Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Dagens agenda…



… för ruggis såg i morse ut som den var fullspäckad… åtminstone om man tänker på alla tankar som for genom mitt huvud. Nu blev det som det brukar bli, när jag nån dag känner mig lite piggare… jag ser så mycket jag skulle vilja göra och så många måsten som halkat efter dom dagar när orken är obefintligt. Det gäller att både skynda och bromsa i lagom ordning så kanske jag orkar lite i morn också, även om jag försöker hinna ifatt den här bra’ dan.

Alltså blev det inget semlabak, inget brödbak, inga kolakakor,  men 

Jag har städat lite, ( kors i taket…)
Jag sydde om en gardin och hängde upp i köket. Vem sa att en gardin som suttit i ett vardagsrum från början alltid måste göra det? Nu sitter dom i mitt kök och om jag får säga det själv så blev dom nästan som nya.


 

En tur upp på Dompan för att fylla på i skåpen,som står gapande tomma igen. 
Hos optikern tog det en bra stund att fixa en ny skalm på ett par gamla glasögon och beställa dom nya glasögonen och mäta upp glaset ,
Sen har jag lagat mat( Pasta och köttfärssås) och tagit mig an den förhatliga diskbänken som ingen nånsin egentligen vill kännas vid.

Grannen kom upp på kaffe på eftermiddan och vi satt och surrade en bra stund… hade bara några torra brago kex att bjuda på så jag ångrade att jag inte prioriterade semmla baket iallafall. Men så har det väl alltid varit i mitt hus så varför ändra på det nu ? Mycket trevligt och roligt va det iallafall att Tant E kom upp en stund.

Nu efetr middagen och kvällen har jag legat på köksoffan och roat mig med att lyssna på gårdagens KF.
Inte vet jag hur man tolkar när man skriver i tidningen är stämningen på mötet var nedstämd. Det skojades ganska friskt ledamöterna emellan tycker jag. Valstrategi kanske? Vad vet jag.

Stickningen ha legat i träda hela dagen.
Funderar nu på om jag ska ta en paus från politik för ikväll  och slå mig ner i soffan och slökolla på tv istället en stund medan jag låter stickorna gå.
Nä det får nog bli lite kolakakor iallafall…kanske…

Nu kommer maken med en kopp te.. då får kakorna vänta tills i morn…
Hej på en stund

Blah Blah Blah

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.