Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Höstmarknad i Dikanäs

   

 

…När jag tittade ut genom fönstret i morse och såg duggandet så tänkte jag som många andra säkert också tänkte , som skulle vara ute idag att:

-Nej!!! Men med militärisk disciplin hoppade jag in i duschen och fixade till mig, tog på en extra tröja och gav mig av åsta mot samlingsplatsen Folkets Hus, därifrån samåkning skulle ske… i samlad tropp gav vi oss så iväg med glatt humör mot Dikanäs.
 

 

När vi så kom fram så hade vår kamrat på plats fixat med kaffe och macka (Tack söta du) och solen tittade fram efter en stund och den extra tröjan åkte av. Snart hade gräset torkat upp och värmen blev riktigt behaglig och den varma och behagliga stämningen som rådde mellan de olika partirepresentanterna och framför allt i vårt (S)bås höjde temperaturen flera grader…
 

 

Dr Max var där med sin musikanläggning och sjöng och underhöll. Spännade och roligt att få se lite grann från baksidan hur han ställer upp sin anläggning och hur det funkar…Det skulle jag gärna lära mig mera om…
 

 

Många fina och informerande samtal med förbipasserande har vi hunnit med under dagen. Roligt att se är också, att så många kommer och söker upp oss och vill prata…och jag hoppas och tror att vi under dagen har kunnat räta ut några frågetecken för undrande väljare. Som tex :
 

Hur blir det med byaskolorna?
 

Vår ambition är att göra allt vi kan för att behålla de skolor som nu är kvar .
 

 

Blir det nån bollhall?
 

Ja. om vi vinner valet så blir det en bollhall.
 

 

Kommer ni att jobba för att förbättra postgången i Dikanäs?
 

Ja, vi kommer att använda alla tillgängliga påtryckningsmedel för att förbättra postservicen.
 

 

Jag upplever det efter idag, ännu mer än tidigare, att vi verkligen har lyckats ta fram ett handlingsprogram som bygger på våra väljares intressen… och jag kunde riktigt känna en rysning av stolthet, i ryggraden över att kunna svar på frågorna och säga att :
 

-Det har vi tagit upp i vårt handlingsprogram.
 

Vi är väl förberedda och vi vet vad Vilhelminas väljare vill.
 

 

Politik är roligt
 

Vi socialdemokrater har som inställning att tillsammans blir vi starkare, snabbare, och effektivare.
 

Idag har vi visat, återigen, att vi är ett väl fungerande team som samarbetar väl.
 

Vi ser framåt med tillförsikt och optimism. Och för min personliga del också ett stort mått av glädje, för nu börjar det kännas mer och mer i maggropen, att det här kommer att gå BRA!
 

 
 

 Väl mött i vallokalerna den 19 september när vi röstar på det
 

 RÖDA TEAMET.
 

 
 


 

SOCIALDEMOKRATERNA
 

 
 

Kicki Norman
 

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.