Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

På CANAL+ FIRST…

… visas just nu under juli månad en BBC dokumentär  som heter EARTH,från 2007

Olika naturfilmare har har filmat djur och natur och det har klippts ihop till en helt fantastisk bildberättelse.  Mycket sevärd!

SE DEN !

I övrigt blir det en någorlunda slödag idag. Har lite ärenden jag måste uträtta och farfar ska ha chaufför under dagen en sväng. Kroppen är stel och knakig idag. men det rä ju kallare ute så det är väl inte så konstigt…

Man hoppas ju att det ska komma lite mera värme så att man får lite mera tidsfrist innan den kommande vintern, men annars så känns det ju som man har fått "tanka" ganska bra hittills. Vintern känns inte som den ska bli så mörk och hemsk just nu.;o)

Dagens middag blir senapsmarinerad strömming med potatis och löksås. Jag inte ännu vad jag ska hitta på för grönt, men jag är lite småsugen på ugnsrostade rotsaker. Vet inte om det passar så bra till strömming men man kan ju prova… Nån som har nått förslag???

 

Maken är på jakt efter ett kylfläktsrelä med AC till våran SAAB cd-92. Ett nytt kostar mer än skjortan och är knappast värt att beställa till en gammbil. Någon som har ett begagnat till övers??? Hör av er isåfall. skriv en not i kommentarerna  och lämna telefonnummer så ringer vi. (Jag lägger inte ut det. )

hej på en stund

 

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.