Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Ja jisses Amalia …

Mycket ska man få höra innan öronen trillar av en … och läsa också tydligen!

På  VKs tycktill- sidan pågår en diskussion som har utvecklats till om huruvida man har tid att närvara vid de förtroendeuppdrag som man har tagit på sig.

Eftersom det oftast är anonyma personer som kommenterar på denna sida så kan det bli smått förvirrande ibland att hålla reda på vem som säger vad.. "nicken" är ofta väldigt lika. Så jag lämnar därhän vem som skriver vad. Men "någon" påstår att de borgeligas ledamöter i KFM( som är vårt högsta beslutande organ i Vilhelmina) inte har tid att ta ledigt från sina jobb för att delta i utannonserade möten och nämnder…

Det var den absolut värsta "ursäkt" jag har hört hittills.  och det kan ju inte heller äga sina grunder… eller hur ???

Jag menar …Hur kan man ha mage att låta sig väljas i vetskap om att man inte kan ställa upp? Alla sammanträden och möten  bestäms tidsmässigt i början på året så man har full koll på almanackan över hela året och gott om tid att göra sig ledig till de få tillfällen det  ändå är frågan om. Det är klart att det ändå kan bli specialfall när det inte funkar under året, men att göra det till en generell ursäkt  vittnar endast om att man inte har respekt och ansvar för den förtroendepost som man har fått.  

Det känns ju som om påståendet måste  vara taget helt ur luften, och jag har väldigt svårt  att tro, att någon av våra nu aktiva förtroendevalda i KFM, skulle ha den inställningen.  Det skulle verkligen vara ett hån mot dom som  röstat på den personen/ personerna Så kan det väl inte vara… Det är ju bara för dåligt !!! 

 Bra svar fick den anonyme som kläckte ut sig denna "fyndighet" iallafall …

Det finns hopp för mänskligheten… ba’ så ni vet!

Ja jag vet … nu kanske JAG är gnällig i överkant, men vissa sker måste man markera att det är inte OK …Så är det bara !!!

——————————————————————————————————

SIFO visar ytterligare ökningar för vänsterblocket idag … och ännu mera ras för alliansen… Det firar vi med en trevlig bild  på Löfven…

 

Känns BRA vänner! Mycket bra !

 

 

 

En kommentar

  1. Vilhelminabo

    Bra skrivet Kicki!
    Det jag hört är att ledamöter i fullmäktige ofta frånvara från gruppfullmäktige och infon där!
    Dåligt!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.