Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Abraham sågar VK. Nånting som jag skriver under på !

http://blogg.vk.se/Abrahams-funderingar/2012/08/11/sagar-vk-907263

Sågar VK

Jag tycker det är svagt av en tidning som VK som inte ställer sig mera opartisk i en del viktiga frågaor. "Vilhelminafrågan" är det mest bara en ensidig analys, mest skulle jag tro VK vågar inte annat. Deras läsekrets skulle säkert börja knorra med risk för kritik och sämre läsarsiffror. Något annat kan jag inte tänka mig om inte man är så otroligt subjektiv när man försöker göra en bedömning.

Se här vad Ola skriver. För min del kan det vara droppen ha som underlag skriva i en sådan tidning med en sådan ledare. Jag skulle gärna se en friare press, en ny aktör som vågar vara lite kritisk och ha ett seende med objektivitet. Jag sågar härmed VK och Ola Nordebo, folkpartiet och hela den borgerliga smörjan.

Tack för mig!



Uppdaterad: lördag 11 augusti 2012 klockan 14:33

 

 

 

Det är fan i mig inget annat än bedrövligt att göra ledare på andrahandsbeskrivningar som endast den ena parten har återgett, och beskriva några få personers upplevelse av situationen som dagens sanning utan att ens höra sig för  i en nått så när opartisk utredning om hur landet ligger egentligen….

Det finns en anledning till att sossarna vann  förra valet med över 50 % i förra valet… Det finns en anledning till att vi idag pga av det har en överlägsen majoritet…

Det är inte svårt att förstå att Vilhelminas Opposition känner sig nedslagna. Man hade inte  räknat med befolkningens betyg i den omfattningen. Det måste svida… och man märker väldigt väl vilka som känner sig som det största förlorarna… det är dom som skriker högst på olika bloggar och debatt artiklar med jämna mellanrum , för att försöka skapa opinon. Min fråga är:

Har man frågat övriga alliansare om dom håller med  ???… Det har jag !!! Det är många som inte gör det !!!

Sen försöker dessa enstaka personer vinkla det som att det skulle vara sossarnas fel… Det är både ledsamt och bedrövligt !!!

 

2 kommentarer

  1. Rödstrumpan

    Är själv röd och skulle aldrig blogga här, bra gjort av han och tycker du också borde lämna detta ställe så får dom färre läsare. Nätet är fullt av BRA bloggar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.